Šta je novo?

Sinhronizovani Bekap na Externi Hard Disk

TMEV

Slavan
Učlanjen(a)
04.07.2009
Poena
319
Pokusavao sam pretragom da nadjem slicnu temu ali nisam uspeo da nadjem ono sto meni treba.

Imam externi HDD na koji hocu da drzim sve sa D particije hard diska. C particija je sistemska, dakle samo OS i instalacije (nikakvi podaci). E sada naravno tokom vremena, nesto dodam, nesto obrisem ili promenim sa D particije (muzika, slike, video, dokumenti itd..). Da li postoji neki softver za Windows koji moze da detektuje sta se promenilo na mom hard disku i da samo te stvari bekapuje na externi drajv kad ga povezem ponovo?
Znam da tako nesto postoji za Mac, ali za Windows ne znam.

To bi mi dosta znacilo jer pre 2-3 meseca sam bekapovao celu D particiju (jedno 300-400GB), i sad se promenilo mozda 5%. NEsto je dodato ali nesto je i obrisano. Nije mi resenje ako idem folder po folder i trazim sta je menjano, jer ce da potraje vecnost.

Predlozi?

hvala unapred

pa posto ti nije uvek ukljucen taj externi hdd, zar ne mozes kad ga povezes, samo da onda uradis Backup and Restore (bas Windows-ov)?
i nece ti backupovati svih 300-400gb, vec ce zapamtiti samo izmene (i to ne samo zadnju vec zadnjih n)...

sta ce ti real-time detekcija promena, kad ti externi backup hdd nije uvek prikacen?

pa posto ti nije uvek ukljucen taj externi hdd, zar ne mozes kad ga povezes, samo da onda uradis Backup and Restore (bas Windows-ov)?
i nece ti backupovati svih 300-400gb, vec ce zapamtiti samo izmene (i to ne samo zadnju vec zadnjih n)...
sta ce ti real-time detekcija promena, kad ti externi backup hdd nije uvek prikacen?

Pa dobro, ima smisla to sto kazes. Nisam znao da Windowsov bekap i restore to mogu da rade. Upravo mi treba to da zapamti samo izmene. Jedino je pitanje da li moram ispocetka sve zato sto sam prvi put samo fizicki kopirao celu D particiju.

Nazad
Vrh Dno