Šta je novo?

sinhronizacija sa kompom

draganv775

Cenjen
Učlanjen(a)
16.12.2009
Poena
169
imam lg gt540 i stalno stoji da je sinhronizacija iskljucena - kako da je ukljucim:wave:

Ajde budi malo precizniji sa opisom problema. Ne razumem sta je problem.

pa komp ne vidi tel (karticu vidi),i kada udjem na setings i accounts i sinhronization,tamo je sinhronizacija uvek iskljucena, ne znam kako da je ukljucim kako bi komp video tel

Ta sinhronizacija nema nikakve veze sa sinhronizacijom sa racunarom. To je sinhronzacija kontakata, mailova, kalendara, itd sa Google nalogom.

dobro jel ima mozda neka opcija da se ukljuci ili je mozda problem u telefonu.
kako da resim problem

Opisi svoj problem malo opsirnije, ljudi ne znaju sta zelis da odradis.

pa hteo bi da rutujem tel,a prosto komp ne vidi telefon kada ga povezem preko usb-a

pa hteo bi da rutujem tel,a prosto komp ne vidi telefon kada ga povezem preko usb-a

I kakve to ima veze sa sinhronizacijom?

Skini driver za tvoj phone instaliraj, ukljuci u phonu usb debugging, i instaliraj adb i onda bi trebalo da je sve u redu i da komp vidi phone.

Sad idi na xda i nadji upustvo za rootovanje tvog phona i samo pratis upustvo.

od skoro imam android pa ne shvatam...sta je adb,ako moze malo jasnije znacilo bi mi .
hvala

nista ti nece vise pomoci nego citanje xda foruma. tamo imas objasnjeno i sta je adb i kako da odradis root za svoj telefon

Nazad
Vrh Dno