Šta je novo?

Singularity (PC)

Jel ti nije bilo ponudjeno oruzje? Siguran sam da jeste.
Stvarno ne razumem sto se zalis na to... Ja jos ne mogu da se setim igre gde sam imao na raspolaganju u svakom trenutku svo oruzje a naigrao sam ih se

не у сваком тренутку сво оружје, поготову не на почетку игре али ако хоћу да покупим ново, не морам да бацам старо, него да се једноствно дода у инвентар...
као у биошок 2, на крају сам имао цео арсенал на располагању и могао сам да тактизирам кад ћу које оружје користити.
но да не трујем тему, прелазим у нешто што није везано конкретно само за ову игру.

Ne znam shto napljuvashe igru kad je izasla. Evo uzeh da je igram danas i meni je igra vr'. Atmosfera je do yaya,nije me skoro neka FPS igra ovako uvukla da je igram ceo dan. OK,grafika i nije nesto specijalno,i moglo je to i bolje,ali igranje uopste ne trpi zbog toga.

Stigoh do nivoa posle broda kad treba da napunim sas neshto onu bombu.
Jel ima josh mlogo do kraja? :D

Ne znam shto napljuvashe igru kad je izasla. Evo uzeh da je igram danas i meni je igra vr'. Atmosfera je do yaya,nije me skoro neka FPS igra ovako uvukla da je igram ceo dan. OK,grafika i nije nesto specijalno,i moglo je to i bolje,ali igranje uopste ne trpi zbog toga.

Stigoh do nivoa posle broda kad treba da napunim sas neshto onu bombu.
Jel ima josh mlogo do kraja? :D

I meni je kraljevska igra,presao sam je odavno!Posle Witchera nisam skoro odigrao neku igru do kraja,ali ovu jesam!Nemas jos puno do kraja,koliko se secam mozda jos nekih 2 do 3 sata!!:)

meni se igra nesto ni ne svidja, mozda mi je samo muka od cudovista od stalkera, i metroa?

Evo,zavrsio sam. Pih,steta,gotovo za dan igranja. :(
Al' da je bila gotivna-bila je. :)

Ja je igram već neki 4-5. dan... sve po sat vremena max... ****ga posao obaveze :/... Ne znam ni kada će SC2 da mi dođe na red...

***,ja nisam bio na poslu jedan dan,imao sam neke obaveze pre podne. Sedoh oko jedan-dva popodne i zavrsih je do dva sa par prekida. Bash me je zalepila za monitor,nisam skoro imao taj trip sa nekim FPS-om... :)

Ljudi neznam ali jako mi se slabo cuje zvuk u igrici.
Sve ostale mi igre rade normalno nesmem da pojacam zvucnike do kraja.
Dok ovde kad ih pojacam oni se cuju kao kad ih na polovini drzim.

Zna li neko resenje?

To je to.

Hvala!!!

Odavno me nije neka igrica ovako privukla:), posle dužeg vremena da odigram nešto do kraja:wave:

Pozdrav! Procitao sam celu temu, zanima me da li postoji vec (jednostavno) resenje za FOV u igri? Za zvuk sam procitao caku, i vidim da postoji neki patch koji resava problem sa teksturama, ali FOV me i dalje brine..

edit- vidim na onom linku smao ovaj komentar za FOV ali meni tu nista nije jasno: 8# Singularity “How to Change FOV”
Singularity .ini file in registry doesn’t have any option where you can edit your field of view in game. So we are left with a workaround, that is, add a “DWORD” key named “FieldOfView” with a value in Decimals, it is the only way currently to change the default field of view.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno