Šta je novo?

Singles...

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Jeli bre, jel moguce da niko ne pominje ovu igru? Bas me zanima da probam.. kazu da ima sjajnih virtuelnih modela poznatih manekenkica ;) Jel neko probao???

pozdrav

Ja sam probao neko sitno vreme.....Nije losa,slicno (isto) kao Sims,ali ovde ima R&R i malo je slobodnije......kad uvelicas pri samom cinu,cujes zestoko "dahtanje" :D
3D modeli su sasvim OK,i npr. mozes da kazes liku (bolje zeni) da se skine skroz,i vidis lepo sve u detalje ;)
Sve u svemu,OK igra,ko voli Sims-e....

Problem je sto vrlo, vrlo brzo smori...

byMaX je napisao(la):
Jeli bre, jel moguce da niko ne pominje ovu igru? Bas me zanima da probam.. kazu da ima sjajnih virtuelnih modela poznatih manekenkica ;) Jel neko probao???

pozdrav

Koristi "Search"!!! :p :p

Ma dacu vam ja search, nazovite tred po igri a ne tamo neke nebuloze, pa onda da ne mogu da ga nadjem nikad...

A ti lepo kucas u search-u singles i otvorice ti se svi tredovi vrlo vrlo brzo...:d

dobro de, ostaje da je nabavim, pa cu da vam kazem svoje utiske... profi igracha... a ne ovaj Opti ovde :)

Ma najludja je rečenica u tutorijalu...
"You can use Your mouse wheel to zoom in characters... And yes that includes people in the shower" :D i to bez cenzure ako smem da dodam :)

Mali savet skinit hakove sa neta i nagledacete se i mnogo vise od onoga sto vidite u regularnoj verziji... sad jos samo da izadadje oral s** patch i ima sve.

Nazad
Vrh Dno