Šta je novo?

Single player fps-ovi u 2012-oj godini.

dulsrules

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.08.2007
Poena
499
Dajte vase predloge. Slabo me nesto pamcenje sluzi, kao da ih je slabo bilo ove godine.

Meni je Serious Sam III solidna igra ali mislim da moras da budes fan ove igre da bi po ko zna koji put rostiljao samo ovaj put sa vrhunskom grafikom :)

That`s soooo 2011...

:d Jeste ladno, sad se setih da sam tamo nedge u decembru presao.

Poslednja izmena:
FPS zanr ode po ...cu! Eto moze Counter Strike Global Offensive, Tribes: Ascend..

Poslednja izmena:
... and that`s sooo multiplayer...

O cemu pricamo, o ovima do sada ili onima koji tek treba da izadju? Da damo predloge za sta? :)

"Teskasi" tek treba da dodju, Black Ops 2, Far Cry 3 i najbitnije - Dishonored.

Do sada CS GO vredan spomena, osim ovih koji su vec nabrojani, ali to je MP. Vrlo slaba godina, uopste...

Da, ni jedan normalan singleplayer FPS vrijedan pomena. Strasno, zar ce Far Cry 3 jedini ove godine biti u tom zanru?! Ne racunam Dishonored jer to nije klasicna pucacina.

edit: "teskasi"?! Kakvi crni teskasi, COD?! E blago nama sa COD-om! :S:

Black Ops 2 bi takodje trebalo da ima zanatski odradjenu kampanju iako ce akcenat biti na MP.

Covek je pitao sta je izaslo od fps-a a da ima single player kampanju. Od toga jedino da se kaze da ima kampanju je Iron Front Liberation 1944 i 7554... prva kao "domacinska" verzija ne radi kako treba, a druga igra je niskobudzetna vijetnamska losa kopija cod-a, ali ***a presao sam je. :D

Od buducih naslova sad uskoro stize Borderlands 2, pa zatim novih MOH, COD, Far Cry, a imamo i DOOM 3 BFG sa novim single player nivoima i Black Mesa rimejk HL1 koji ce uskoro. I to je otprilike sve cega mogu da se setim od single player fps-ova u ovoj godini...

Od svega nabrojanog sve sami nastavci a što je najgore već ne znaju šta da prave pa nam serviraju i reizdanja, čast izuzetku Black Mesa.

Šta je sa onim nastavkom Preya, još je u razvoju, ipak je to stara igra pa može da bude osveženje. Iskreno najviše čekam Doom 4 da se opet pošteno isprepadam, jeste da je nastavak ali bar nema priču, efekat strave je bitan u toj igri.

E jeste, Borderlands 2, samo sto nije. Izgleda opasno dobro!

Doom 3 BFG bih tako isprobao sa occulus riftom. Ali dosta mi je vise rimejkova... Pa i ako je HL1.

Šta je sa onim nastavkom Preya

Nista. Ima da se oduzi u nedogled kao i prvi deo, i opet ce biti ista prica - samo da je izasao malo ranije...

Poslednja izmena:
^^Prvo kazes sve sami nastavci, a onda pitas kad ce nastavci wth? :D

Nece Prey 2 skorije, pitanje je da li ce i iduce godine, a za Doom je tek pitanje, mozda se ID kojim cudom opameti i okrene ka onome sto najbolje umeju da prave.

Trebalo je da napisem kad ce nastavci ovih starijih igara :smash:, a ne ovi nastavci sto izlaze svake 2. godine novi.

ID bi mogao takvo (grafičko) zlo od igre da odradi, samo da doteraju to što su radili u Rage-u i da više bace akcenat na PC tj. next gen konzole.

mozda se ID kojim cudom opameti i okrene ka onome sto najbolje umeju da prave.

Sudeci po Karmakovom monologu na kvejkonu od 10h opametili su se.

Haha, kao i koliko godina unazad u tom istom monologu. :D Ali ajde, interesantno ga je bar slusati. :)

Dakle, mrka kapa ... :(

Vrh Dno