Bojan_N
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.11.2004
- Poena
- 650
Pozdrav. Evo vec neko vreme tj. od kad imam kompijuter punih 5 god. zaludjivao sam se za simulacije voznje i to u glavnom simulacije Formule 1. Posto sam jedini koga znam koji je vozio 100% race distance na najvecem nivou tezine bez ucitavanja i snimanja trenutnih pozicija uspevao da uzme sampionat u GP3-ci, resio sam da postavim ovde temu da vidim ima li jos neko ko je nesto takvo radio tj. bio zaludjen kao ja
, i da li mozda neko zna ima li najava za neke prave simulacije Formule 1 jer do sada mi se ni jedna nije nesto extra kao simulacija svidela. Sta EA kaze? Malo sam neupucen u igracki svet jer u poslednje vreme nemam bas puno vremena da se maksimalno posvetim tim stvarima. Ona EA 99-02 nije uopste losa simulacija ali su je preterano upropastili nekim glupostima, cist primer je sto pri udaru u zid ko od sale otpadne i zadnje i prednje krilo, sto uopste nije logicno. Replay su uradili najbolje, to svaka cast. Iako sam je dugo igrao ipak mi je "srce" ostalo sa GP4 nju i dalje igram, mozda jer je dosta teza pa na najvecem nivou tezine ne uspevam da pobedim na 100% race distance vec samo u quick race... i to jako tesko. jako je glupo uradjeno i tu ostecenje gde sam pri nekim jacim udarcima ostajao bez ostecenja sto je nelogicno a samim tim meni nezanimljivo. Ne bih ni da pominjem crne zastave koje su preneli js iz GP2-ke ODVRATNO. Ima li neka igraonica ili neki turniri koji se odrzavaju bas u GP4-ci ili GP3-ci? Veliki sam ljubitelj simulacija uopste, evo cim je izasao Richard Burns Rally, do tada moj omiljeni Colin je u momentu izbrisan jer je kao simulacija 2 klase ispod. Znaci ima li turnira i kako se tamo prijavljuje, kolike su otprilike kvotizacije itd, itd....