Šta je novo?

Simulacije Formule 1

Bojan_N

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2004
Poena
650
Pozdrav. Evo vec neko vreme tj. od kad imam kompijuter punih 5 god. zaludjivao sam se za simulacije voznje i to u glavnom simulacije Formule 1. Posto sam jedini koga znam koji je vozio 100% race distance na najvecem nivou tezine bez ucitavanja i snimanja trenutnih pozicija uspevao da uzme sampionat u GP3-ci, resio sam da postavim ovde temu da vidim ima li jos neko ko je nesto takvo radio tj. bio zaludjen kao ja :) , i da li mozda neko zna ima li najava za neke prave simulacije Formule 1 jer do sada mi se ni jedna nije nesto extra kao simulacija svidela. Sta EA kaze? Malo sam neupucen u igracki svet jer u poslednje vreme nemam bas puno vremena da se maksimalno posvetim tim stvarima. Ona EA 99-02 nije uopste losa simulacija ali su je preterano upropastili nekim glupostima, cist primer je sto pri udaru u zid ko od sale otpadne i zadnje i prednje krilo, sto uopste nije logicno. Replay su uradili najbolje, to svaka cast. Iako sam je dugo igrao ipak mi je "srce" ostalo sa GP4 nju i dalje igram, mozda jer je dosta teza pa na najvecem nivou tezine ne uspevam da pobedim na 100% race distance vec samo u quick race... i to jako tesko. jako je glupo uradjeno i tu ostecenje gde sam pri nekim jacim udarcima ostajao bez ostecenja sto je nelogicno a samim tim meni nezanimljivo. Ne bih ni da pominjem crne zastave koje su preneli js iz GP2-ke ODVRATNO. Ima li neka igraonica ili neki turniri koji se odrzavaju bas u GP4-ci ili GP3-ci? Veliki sam ljubitelj simulacija uopste, evo cim je izasao Richard Burns Rally, do tada moj omiljeni Colin je u momentu izbrisan jer je kao simulacija 2 klase ispod. Znaci ima li turnira i kako se tamo prijavljuje, kolike su otprilike kvotizacije itd, itd....

GP serijal je i na moju zalost odavno prevazidjen. Ima nas dosta ljubitelja pravih simulacija ovde. Koristi search i pronaci ces sve sto te zanima. Uglavnom smo svi preorijentisani, opet nazalost, na EA F1 challenge 99-02 uglavnom zbog gomile PRO modova koji postoje vec neko vreme i FREE su. Postoji odlicno uradjen MOD za ovu igru ukoliko zelis da igras F1 serijal zove se RH2004.
Trenutno je u toku 2. multiplayer trkacka liga kod nas. Liga ima i zvanican forum.
Sada je pored RBR najaktuelnija simulacija GTR koji se pojavio nedavno i ima bez sumnje najbolje uradjenu fiziku do sada.

Pozdrav.

:wave:

Poslednja izmena:
Ako hoces pravu simulaciju probaj Grand Prix Legends

SaS je napisao(la):
GP serijal je i na moju zalost odavno prevazidjen. Ima nas dosta ljubitelja pravih simulacija ovde. Koristi search i pronaci ces sve sto te zanima. Uglavnom smo svi preorijentisani, opet nazalost, na EA F1 challenge 99-02 uglavnom zbog gomile PRO modova koji postoje vec neko vreme i FREE su. Postoji odlicno uradjen MOD za ovu igru ukoliko zelis da igras F1 serijal zove se RH2004.
Trenutno je u toku 2. multiplayer trkacka liga kod nas. Liga ima i zvanican forum.
Sada je pored RBR najaktuelnija simulacija GTR koji se pojavio nedavno i ima bez sumnje najbolje uradjenu fiziku do sada.

Daj mi linkove za tu nasu trkacku ligu. Imaju li tamo neki rezultati, da vidim uopste po brzini dali mogu tamo nekome da pariram.

Bojan Novakovic je napisao(la):
Malo sam neupucen u igracki svet jer u poslednje vreme nemam bas puno vremena da se maksimalno posvetim tim stvarima.

Nemoj da lazes ljude... :type:

Posetite bhmotorsports.com i ako tamo mozete da parirate svaka cast!!!

Boris Lozac je napisao(la):
Nemoj da lazes ljude... :type:

Borise....
smileyshot2.gif

Bojan Novakovic je napisao(la):
Daj mi linkove za tu nasu trkacku ligu. Imaju li tamo neki rezultati, da vidim uopste po brzini dali mogu tamo nekome da pariram.

www.nacionalnaklasa.com

Svako ko stvarno voli voznju i ove simulacije moze da parira, jer ljudi obicno vole ono sto im ide od ruke...i noge :D . Pitanje je koliko vremena mozes da odvojis. Iznenadio bi se koji tip ljudi ucestvuje u ovoj ligi. Zaposleni ljudi, sa mnogo obaveza, posao i porodice, a opet stizu da se posvete ovoj strasti.Ja sam najveci dzabalebaros medju njima :smoke:
Ako si ikada vozio modove za f1c znaces i za SCC. Ako nisi vremena ti nista nece znaciti, kao sto nisu ni meni do prije tri mjeseca. Idi na sajt pogledaj, registruje se na forumu, malo procitaj i sve ce ti biti jasno.

Nazad
Vrh Dno