Šta je novo?

Sims 2

Nirvana

Čuven
Učlanjen(a)
07.09.2002
Poena
604
Ne znam vec gde da se obratim, pa rekoh da pitam i cenjene forumase da li je mozda vec neko imao slican problem..

Naime, na jednom racunaru win xp sp2 doticni sims 2 se manifestuje tako sto posle recimo 15-20min a nekada i manje se desi to da nestane slika, zvuk radi, pomaze samo restart. Masinu sam proverio, znaci da je hardverski ispravna, druge igrice recimo rade normalno.. E sad, neznam da li je problem recimo u sp2 ili u necemu drugom.. Ili je igrica bagovita ;)
Imam recimo i problem da se na drugoj masini zakuca, takodje win xp sp2..

Ako neko ima neki savet..

Ne znam vec gde da se obratim, pa rekoh da pitam i cenjene forumase da li je mozda vec neko imao slican problem..

Naime, na jednom racunaru win xp sp2 doticni sims 2 se manifestuje tako sto posle recimo 15-20min a nekada i manje se desi to da nestane slika, zvuk radi, pomaze samo restart. Masinu sam proverio, znaci da je hardverski ispravna, druge igrice recimo rade normalno.. E sad, neznam da li je problem recimo u sp2 ili u necemu drugom.. Ili je igrica bagovita ;)
Imam recimo i problem da se na drugoj masini zakuca, takodje win xp sp2..

Ako neko ima neki savet..
Pa ako ti na dva kompa pravi problem ista igra (ista instalacija),verovatno je do nje... Ja sam takodje sa simsom imao problema, izleti u sred igre, a ja naravno ne sacuvam :smash:

Pa ako ti na dva kompa pravi problem ista igra (ista instalacija),verovatno je do nje... Ja sam takodje sa simsom imao problema, izleti u sred igre, a ja naravno ne sacuvam :smash:

e, da, zaboravih da kazem nije ista instalacija.. :) na prvom je instaliran sa DVD-a a na drugom je skinuta sa interneta komplet Sims 2.. mada to bi u principu trebalo da bude isto ;) ima tamo i neke serijske pa No-CD Fix, sve odradjeno kako pise da treba..

Najvise me nervira to sto je doticna igra radila na WinXp sp1a tako da ja najvise sumnjam da je neka nakompatibilnost sa sp2.. neznam.. nisam pametan :wall:

Imao sam na pocetku problema sa Vistom , dok nisam nasao pravi recept.
Kasnije sam uradio oficijelne updateove za svki od expanzija i add-onova.
Do izlaska Sims 3 ( uskoro), kcerke odmaraju, tako sto uce u slobodno vreme.

Moras da igras sa mountovanim CD 1 ako hoces da ti igra radi bez problema.Dakle posle instalacije ubaci u Alcohol 120% ili virtual drive,Daemon tools....CD1 i naravno udri prvo lek..znaci nikakvi fixevi..

Moras da igras sa mountovanim CD 1 ako hoces da ti igra radi bez problema.Dakle posle instalacije ubaci u Alcohol 120% ili virtual drive,Daemon tools....CD1 i naravno udri prvo lek..znaci nikakvi fixevi..

Ne, ne mora. Postoje dve verzije na dvd-u. Za evropsko i Usa trziste. Onu koju imam radi bez problema na Xp i Visti OS-u, bez mountovanja.

borabe vrati šumahera :p

Dosta ga je bilo, skoro 7 godina. Da ga nisu naterali da ustupi mesto "cuvenom" K.R, ko zna sta bi bilo.

Skoro odgledah Sin City u HD, brate, sledio sam se kada je ugledah (Rosario Dawson).

I ja sam imao problema sa tim fixevima i kad sam probao bez njih radilo je ok. Znaci samo instalacija i onda mountovati image ili prilikom svakog pokretanja ubacivati disc 1.

Ako ti je tako lakse, uzivaj.

Nije tako lakse ali tako mi radi bez problema :D

hocu da reinstaliram windows, kako mogu da sacuvam savegame, instalirani su mnogi dodaci, da li je bitno kojim redosledom ih instaliram, uopste kako da sve vratim na staro posle reinstalacije win...?
hvala!

Vrh Dno