Šta je novo?

Sims 2 i Silent Hill 4 su izasli

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
Obe igre su "OUT"! :D
Ko se prvi decepa primeraka neka javlja utiske!

Poslednja izmena:
Izasao SIMS 2?ODLICNO,eto zabave mojoj ribi,dok mi vikendom budemo djirali SCC i GTR

Izashli josh pre nekoliko dana :)

Simsi su izasli pre dva dana, Silent Hill pre 4-5.

Javljajte utiske.

Simsi su izgleda pun pogodak sudeci po prvim ocenama, dok se Silent Hill nece bas proslaviti po nekima, dok ga drugi dizu u nebesa...

Takodje je stigao i CoD:United Offensive, koji je odlicno ocenjen na Gamespot-u.

Ko proba, neka javi kakve su, posbno CoD.

Poslednja izmena:
I mene zanima CoD, prvenstveno da li su uspeli da naprave jos kracu igru od originala...i kako su to uspeli :zgran:

Opti, ako nabavis, znas sta ti valja ciniti ;)

Cod: United offensive Expansion Pack - "13 new single player missions + 11 new multiplayer maps & 3 modes"... ajde... nisam ovo ocekivao, lepo ste me obradovali :)

!

Milan82bh je napisao(la):
Obe igre su "OUT"! :D
Ko se prvi decepa primeraka neka javlja utiske!

Sims 2 su sada u totalnom 3D okruzenju dolaze na 4cd-a,koje igrao ranije delove,verovatno ce i ovaj :p (mislim da ce mnogobrojni fanovi Sims-a morati da menjaju hardver)
Silent Hill 4 zanimljiv pocetak u nekim morbidnim prostorijama(room) :-devil-: sa pogledom iz prvog lica,kasnije se vraca u standardni ... zvuk(atmosfera) je OK
dolazi na 1 DVD-u

poz :-devil-:

ej jel sims2 zahtevan za vga jel bi mogao na neku integrisanu itnel 82865g 64mb
cpu je 2,4 celeron i 256mb to za seku nije frka za mene.
jel kad bi stavio na moj ja nebi stigao do njega

nisam neki fan horor avantura ali ovo je dosta dobro:D

Samo da CoD bude dobar kao original...

@

c3 je napisao(la):
ej jel sims2 zahtevan za vga jel bi mogao na neku integrisanu itnel 82865g 64mb
cpu je 2,4 celeron i 256mb to za seku nije frka za mene.
jel kad bi stavio na moj ja nebi stigao do njega

nisam neki fan horor avantura ali ovo je dosta dobro:D

paaa prilicno je zahtevan,mislim da ce i kolicina sistemskog rama da bude problem na toj sekinoj mashini :-devil-:

evo ti zvanicna Maxis-ova nota o zahtevnosti !!!

SYSTEM REQUIREMENTS
-------------------
* 800 MHz processor
* 256 MB RAM
* Windows(R) XP, Windows ME, Windows 98 or Windows 2000 Operating System.
* At least 3.5 GB of hard drive space
* A T&L-capable video card with at least 32 MB of video RAM.

Supported video cards:

ATI Radeon(TM) series (7000 or better)
VE series (see note below)
7000, 7200, 7500
8500, All-In-Wonder 8500
9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800
X300, X600, X800

NVIDIA(R) Quadro(TM) series
Quadro, Quadro2, Quadro4

NVIDIA GeForce series (GeForce2 and better)
GeForce 2
GeForce 3, 3 Ti
GeForce 4, 4 Ti, MX 420, 440
GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950
GeForce 6600, 6800

Intel(R) Extreme Graphics (see note below)
82845, 82865, 82915

NOTE: If you have a non-T&L capable video card, such as Intel Extreme Graphics or Radeon VE series, then you need at least a 2.0 GHz processor.

Pa i prethodni deo je bio exta zahtevan, to zna svako ko je napravio malo veci/detaljniji objekat on onih koliba koje su ponudjene, posebno je sporo radilo sa objektima na sprat... uzasno sporo...

Mare je napisao(la):
Pa i prethodni deo je bio exta zahtevan, to zna svako ko je napravio malo veci/detaljniji objekat on onih koliba koje su ponudjene, posebno je sporo radilo sa objektima na sprat... uzasno sporo...

paa vidis,ja zapravo nisam nikad ranije igrao Sims-e.Ako je tako kao sto kazes,a verujem da jeste :) onda ce stvarno biti problem kasnije u igri :-devil-: uostalom evo ti jedan screen "kolibe" iz 2-jke pa prosudi :D

poz Z

Prilozi

• Resize of Sims.JPG
    Resize of Sims.JPG
    130.4 KB · Pregleda: 170
Poslednja izmena:
Dajte jos malo info o Silent Hill 4. Moze?

bas mi se pika sims2 :D

moram ga nabaviti :D

Ovi novi Sims-i nigde nisu dobili losu ocenu.Posetio sam vecinu gamer sajtova i ocena se vrti tu negde oko 90.

pa na game spotu su dobili 8.9 a Doom3 8.5 !!!
mada to nije za poredjenje , ali ajde!!!! :)
Silent Hill staje na 4 cd-a! (ne pominjem nelegalnu kopiju :) )

Ako neko nabavi silent hill nek prenese utiske... Sims 2 zahteva previse vremena, to smara...

recite mi kako da startujem sims 2, poshto sam ga dobio na 4 cd-a, instalirao i kada pokrenem nece da ode dalje od sims2 screen-a. A "fix" nisam nigde mogao da nadjem, valjda zato shto je izashao pre 2-3 dana...

@zerbah...pa jesam na klanruru vec objasnio kako da ga instaliram.....i pokrenem....znaci situacija kod mene....podavio sam sve virtualne drajvove sem alkohola, mountovao cd-e u alkohol, instalirao igru....i na kraju ponovo mountujes cd1 u alkohol i igra se pokrene i radi OK....
inace ako kukate za servere, pa skidajte ih preko EON-a ko ima satelitsku i s2, eon jos uvek radi...igre stignu i koji dan ranije nego zvanicno...jes' nelegalno, ali sta je kod nas pa legalno? kod mene simsi rade na P4 2.4ghz i gf4Ti sasvim ok, ali i kod komsije na celeronu 2ghz i gf4mx440 ide OK.....a silent hill 4 jos nisam stigao da probam, jer klinja stalno pichi simse....nocas silazi i taj novi CoD...pa cemo videti...

poz!

silent hill 4 sam upravo presho ,
solidan ali ipak loshiji od prethodnih delova.

@preeky
koliko ti je trebalo da predjesh?
jel atmosfera dobra, horror, klaustrofobicna..... :)

Preeky je napisao(la):
silent hill 4 sam upravo presho ,
solidan ali ipak loshiji od prethodnih delova.

Gde je kljuc od sobe 303 ???

@toxic
po savegejmu nekih desetak sati , mada sam igro tako dva tri dana po par sati...
atmosfera i nije toliko strashna koliko sam ocekivao jednostavno je ovaj deo malo podbacio u odnosu na prethodne, ali u svakom slucaju treba odigrati :)

@ erdelja
kad sakupish sve krvave papire u apartmanima:) saznacesh da je kljuc u tvojoj sobi u sadashnjosti pored kreveta do prozora. malo *******o ;) tu sam se i ja malo namucio

@Preeky
Hvala Preeky, promasio sa sugavi frizider na prvom spratu i to jedno deset puta (prosao pored njega, kliktao i - NISTA).

Poslednja izmena:
znaci ovako
namestim porodicu kupim plac i hocu da gradim
a nemogu imam para
znaci kliknem na gradju zid ili bilo sta izaberem
i nikako da ga stavim
namestaj mogu da kupujem i stavljam

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno