Šta je novo?

Simpsooooooone !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Aca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Aca

Čuven
Moderator
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
720
Zaladilo malko pa reko ajde da ponovimo 3D Mark, ali na Win2K. Ne smem ni da probam na XP-u, da te ne osramotim sa P4. 😛 😀

Evo i onaj drugi prozorcic, da ne bude da je montaza. 😛 😛

Svaka cast majstore!!!

Uvek sportski pruzam ruku,ali....😀
Ovo ti je jos uvek nedostizno i donesi tog Leadteka do mene,neces ga prepoznati😀 😀

J***s mi sve na kraju cu samo zbog tebe morati da instaliram XP i jos malo da nabrijem ovu "Suma graphics" karticu. 😛 Nego mi je zao da bacis kroz prozor taj P4. FX Cudo su ovi Athloni. 😛 😀

cekaj malo, simpsonu pise da test nije radio na default setovanjima a aci ne pise nista? trka se ponistava! 🙂

Miroslav je napisao(la):
cekaj malo, simpsonu pise da test nije radio na default setovanjima a aci ne pise nista? trka se ponistava! 🙂
Ne lupetaj tako ,nego procitaj neke prethodne postove na tu temu.U pitanju je neki BUG ove verzije se,a ako malo bolje pogledas po netu kod svih se ponavlja isto.Simpson se ne bavi takvim stvarima i obmanama.

Aca je napisao(la):
J***s mi sve na kraju cu samo zbog tebe morati da instaliram XP i jos malo da nabrijem ovu "Suma graphics" karticu. 😛 Nego mi je zao da bacis kroz prozor taj P4. FX Cudo su ovi Athloni. 😛 😀
Jesi li ti svestan koliko je brzi taj Leadtek sa svojim clockom od Silura na kome je radjen ovaj test😀 😀

Šta ćete tek zimi da radite 😀 😛 . Mogli bi da otvorimo jedan forum Aca vs. Simpson 🙂

delimir je napisao(la):
Šta ćete tek zimi da radite 😀 😛 . Mogli bi da otvorimo jedan forum Aca vs. Simpson 🙂

A sto da otvaramo forum??
Bolje da zakazemo jedan susret u Bokserskom Klubu "Radnicki".😀

I nije tako los ovaj ATI

😀 😀 Malko sam se igrao sa R8500,ide na 290/640 a preko toga me u 3DMark-u izbacuje na desktop.

delimir je napisao(la):
Paaa,na zimu cu da promenim procesor i konacno predjem 3GHz😀 .A Aca????Aca ce da kupi P4 i da shvati svoje zablude😀 😀 .A kada se sve to desi,ja vas sve vodim na (D)

simpson H je napisao(la):
Jesi li ti svestan koliko je brzi taj Leadtek sa svojim clockom od Silura na kome je radjen ovaj test😀 😀
Steta sto ti neradi ona da vidis sta su rezultati 😀 cheers

delimir je napisao(la):

Pravo da ti kazem razmisljam da kupim jedno Vaporcili kuciste i da malo doradim plocu i poteram Athlona na 2+Ghz-a, taman da mogu da pariram Simpsonu sa P4 na 3+Ghz-a. 😛 😀

Re: I nije tako los ovaj ATI

😀 😀 Malko sam se igrao sa R8500,ide na 290/640 a preko toga me u 3DMark-u izbacuje na desktop.

Fini je to rezultat za Radeta, ali je amaterski u globalu. 😛 😀 Vracaj nazad TI4200. 😛

XaN je napisao(la):
Steta sto ti neradi ona da vidis sta su rezultati 😀 cheers

Nije bas za poredjenje Suma TI4600 i TI4200 bizuterija. :whip

delimir je napisao(la):

Sa svom onom skalamerijom i procesorom na 2.2Ghz-a i FSB na 191Mhz on ima memorijski transfer 1172/1291, ja bi se ubio na njegovom mestu. 😛 Izgleda da je to stara Sandra, ali opet je malo. A 3DMark 8700 sa GF 3, amater 😛 pa ja sam sa TI200 na 1.74Ghz-a imao toliko. 😉 Moracu da mu odrzim nekoliko casova ali skupo ce ga kostati. 😛 😀

Da. 😛 A jesi li ti svestan da je XP brzi od Win2K FX, a i 3DMark 2001SE dodaje poene, vrati se na stari 2001. 😀

Aca je napisao(la):
Sa svom onom skalamerijom i procesorom na 2.2Ghz-a i FSB na 191Mhz on ima memorijski transfer 1172/1291, ja bi se ubio na njegovom mestu. 😛 Izgleda da je to stara Sandra, ali opet je malo. A 3DMark 8700 sa GF 3, amater 😛 pa ja sam sa TI200 na 1.74Ghz-a imao toliko. 😉 Moracu da mu odrzim nekoliko casova ali skupo ce ga kostati. 😛 😀
Ma bre cist amater.Ko je jos video prave ovrclockere da se bakcu sa AMD procesorima😀 😀

Nazad
Vrh Dno