Šta je novo?

Simens M35 vs Erikson T20e

Srdjan

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
620
Pozdrav,
Treba uskoro da nabavim mobilni telefon do 250DM. Jedino sto bih mogao da izdvojim od telefona do te cifre su ova dva. Interesuju me vasa misljenja prvenstveno o Eriksonu jer za Simens uglavnom znam.

Pozdrav
:wave;

Srdjan je napisao(la):
Pozdrav,
Treba uskoro da nabavim mobilni telefon do 250DM. Jedino sto bih mogao da izdvojim od telefona do te cifre su ova dva. Interesuju me vasa misljenja prvenstveno o Eriksonu jer za Simens uglavnom znam.

Kupi Nokia-u 3310.

Da ne ulazimo u prevelike diskusije, ali ja sam imao m35 i nikad ga vise ne bih kupio. Ericsson t20 je ok, ali meni se ne dopada oblik. Ali to sto je ericsson je skroz ok, uostalom ja imam T29s.

Pozdrav!

Nokie ne dolaze u obzir. Da li neko poseduje T20, pa me interesuje nesto vise o tom telefonu, karakteristike kao: trajanje baterije, prijem signala,... itd...
Ajde bre ljudi malo napisite sta mislite o ovom telefonu.

Pozdrav

Re: Re: Simens M35 vs Erikson T20e

Sasa je napisao(la):
ja sam imao m35 i nikad ga vise ne bih kupio.

Sta ti se to tako strasno desilo sa njim?
Srdjane T20 je odlican telefon i iako je baziran na T28 uopste nema kvarove kao on. A baterija mu je kao UPS :D

T20 je odlican telefon i za te pare najbolji izbor. Sto se tice trajanja baterije, od 5-7 dana zavisno od koriscenja. I obavezno uzmi T20e a ne s jer je razlika primetna (da ne ulazim u detalje).
Ako te jos nesto interesuje, pitaj.
Pozdrav

Da znam da baterija na tom Eriksonu dugo drzi. Mene konkretno interesuje kakav je na Eriksonu softver u odnosu na M35?
Jeli na Eriksonu li-ion ili Ni-mh baterija?
U cemu se razlikuju T20s i T20e posto su im cene iste.
Koji bi ste vi uzeli od ova dva telefona?

Pozdrav

Razlika izmedju 's' i 'e'

T20e ima noviju verziju softvera od T20s, zapravo preuzetu od modela T29s. Hardverski su potpuno isti (moguce je apgrejdovati softver T20s u T20e ali nije bas preporucljivo). Razlike su sledece u korist e verzije: ima screensaver, EMS - unapredjen sistem slanja SMS poruka sa slikama i melodijama na bilo koji drugi telefon koji podrzava EMS (ne samo Ericsson), ima izvestan broj slicica koje se mogu slati i editovati-crtati, ima jos jednu novu igricu, ima povecanu memoriju unutrasnjeg imenika sa 100 na 200 i memoriju za poruke sa 10-tak na 30-tak poruka. Ima jos par sitnica (npr. poboljsana sigurnost za placanje putem WAP-a sto ce ti sigurno trebati :) ) Baterija je Li-Ion od 1150mAh i traje zaista od 5 pa i do 8 dana ;). Ja koristim T20s nekih 6 meseci i vrlo sam zadovoljan. Do sad nisam otkrio nikakve bagove u softveru koji je inace lepo i pregledno resen. Jedina 'mana' u odnosu na najnovije trendove je eksterna antena ali je ona zasluzna za odlican prijem signala u zonama sa slabijom pokrivenoscu.

Nazad
Vrh Dno