stefan2 je napisao(la):Ne razumem kako mogu da zaradjujem pare.Znam samo da mogu preko taksi i da trgujem ali ne znam kako.Pomagajte!!!![]()
stefan2 je napisao(la):Znam ja sve to za vodu,struju itd nego koja je svrha farmi kada nista niti sade niti ista raste.I kako ono sa kazinom.Pomozite!!!
P.S. Lucase ako se meni obracas o rezanju dodji u Suboticu na pice pa cemo se dogovoriti!!!,)
stefan2 je napisao(la):Znam ja sve to za vodu,struju itd nego koja je svrha farmi kada nista niti sade niti ista raste.I kako ono sa kazinom.Pomozite!!!
Visente je napisao(la):Zavisi gde si predvideo da bude farma, mora biti na pravom mestu da bi nesto sadili i da bi nesto raslo. Ona ti je nesto kao laka industrija. Ali nece se razviti ako je postavis u imalo zagadjenu okolinu. Znaci moras je postaviti negde izvan zagadjenih zona, podici vetrenjaca koliko je potrebno, dovesti vodu i put do nje (najbolje samo jedan put, ako ima vise to smanjuje sansu razvijanja farme), cak i tada ako tokom igre ta zona predje u zagadjeniju oblast, tvoja farma ce se pretvoriti u pogone lake industrije. Njena poenta je na ocuvanju zivotne sredine, jer ne uspeva nigde gde ta sredina u igri nije ocuvana.
petri je napisao(la):Igrao sam nekoliko dana..ali nije mi se desilo da se farma pretvori u laku industriju. Koliko sam ja razumeo igru, u okviru industrijske zone moze da se bira agriculture, middle density i high density. Znaci gde stavim farmu, tu ce da nikne farma
Interesovalo me bas to oko zagadjivanja, sagradio sam farmu pored deponije i gomile dirty-industry i gle cuda - sadili su ljudi! (Ajde sad necemo da pominjemo sta su uzgajivali ;P)
Pozdrav :wave;
stefan2 je napisao(la):Treba mi hitno S/N za Sim city 4!
Pozdrav!!!![]()
stefan2 je napisao(la):Ovo mi se u 3000 nije dogadjalo.Kada stavim ono plavo(sada sam zaboravio kako se zove) skoro nista se ne pretvori u gradjevinu.I za kuce.Izgradim ih malo povise i one ne postaju gradjevine.Kako to???
Pozdrav! ,)
Koliko ja znam patch nije izashao, ili ????petri je napisao(la):Mogu da posaljem na mail ako treba patch & trainer (zajedno u rar-u, 300 kila)
no cd patch + trainer (ovo drugo nisam probao)Sentenced je napisao(la):Koliko ja znam patch nije izashao, ili ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari