Koja je razlika izmedju ova dva napajanja, sem sto je ovo bez oznake ES skuplje za 10 e?
Da li je ralika u kvalitetu, ili mozda sto je drugo napajanje starije, pa ga nema?
A koliko su bučna ta Silverstone Strider ST50F-ES napajanja?
Piše na njihovom sajtu 18dBA-34dBA. Kako to zvuči u realnosti, na leru i kad se optereti?
Imam grafiku sa pasivnim hlađenjem i kuler na CPU sa 1800 RPM. HDD je relativno tih. Tako da tu nema mnogo buke, zato ne bih voleo da mi napajanje pravi neku buku. Trenutno imam neko CM napajanje od 400W sa 8cm fanom, i dosta je tiho, ali je neispravno. Tako da je ovo ST50F-ES u opciji.
Hvala Sele, najverovatnije da ću ga kupiti. Ako bude bučno, eto me kod tebe na vrataTozovac, koluko sam uspeo da vidim ventilator na SS Strider-u ST50F-ES ne bi trebao da je bučan, a i niko se nije žalio na buku tog napajanja. A i moraš imati na umu da je buka relativan pojam i varira od čoveka do čoveka.
Hvala Sele, najverovatnije da ću ga kupiti. Ako bude bučno, eto me kod tebe na vrata![]()
Pao Silverston...valjda ce da valja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari