Šta je novo?

SilverFall

Učlanjen(a)
03.10.2005
Poena
379
silverfallfw6.jpg

By: Atari, Monte Cristo
Genre: Action Role-Playing
Release Date: March 13, 2007.
Official Site: Silverfall

Demo (1.4GB) :
http://www.computergames.ro/ro/downloads/viewitem/id/7900/name/silverfall-english-demo.html

Screenshots:

Imao sam problema sa pokretanjem demoa, prijavljivao je gresku, ali posle podesavanja compatibility moda na Win2000 sve je radilo OK. :)

Poslednja izmena:
Uuuh kad izbacis ovakvu sliku mora da valja :D
Salim se, jedva cekam Atari je to, bice fino.
Offtopic: Dragon age any1 new info? Witcher?

Odavno je izasla francuska verzija, i moze da se patchuje i prebaci na engleski, ali onda ima nekih bagova. Izuzetno graficki odradjena igra, vrlo mastovito. Video sam samo screenshotove, ali i to je dovoljno, cekam taj 13. mart, pa cemo videti kakva je igra.

Kazi mi samo po pitanju zahtevnosti kakva je igra?
I moram da kazem samo sledece: you lucky bastard, ja sam ovde u 20-om veku sa 56k modemskom vezom :D

Poslednja izmena:
Odavno je izasla francuska verzija, i moze da se patchuje i prebaci na engleski, ali onda ima nekih bagova. Izuzetno graficki odradjena igra, vrlo mastovito. Video sam samo screenshotove, ali i to je dovoljno, cekam taj 13. mart, pa cemo videti kakva je igra.

Kazi mi samo po pitanju zahtevnosti kakva je igra?
I moram da kazem samo sledece: you lucky bastard, ja sam ovde u 20-om veku sa 56k modemskom vezom :D

Hm, zahtevnost, vrti se negde na oko 30ak fps pri max setovanju ... ono, za rpg ove izvedbe nesto normalno, rekao bih ...

Igra deluje odvratno, odnosno ne izneverava ogavni box cover :) Atari nastavlja sa putem u propast.

@Filipenko, lepsi si bio dok si bio zabac, ovo sa princ forom nije upalilo kod tebe :D
Sto se tice izgleda igre, idi pa skini neke screenshotove sa zvanicnog sajta, pa pogledaj malo bolje ondak. Jedino si u pravu za naslovnu stranu, seoska kicherica, hard core!

@Goranstain, kakav je gameplay, klikces misem i lik se krece ili ga pokreces preko tastarure, a na mis "gi tepash"?

@Iznogood, jeb'ga kad' nije svuda stig'o adsl jos uvek, a kablovski skup:)

Poslednja izmena:
Ne deluje loše, nadam se samo da će podržavati top-down view, ako već nema prvog lica.

Nije samo reč o izgledu igre već o njenom dizajnu i osmišljenosti. Opet neko šoranje sa orkovima iz trećeg lica...dojadi.

Pomislio sam da igra izgleda lepo dok nisam otvorio SS-ove. :wall:
Ko ih je terao da koriste cell shading??? :lupko:

@goranstein: Sto ne ukljuci AA?

Ne znam prvi screenshot-ovi na internetu su delovali strava, a sada ovi Goranstein-ovi, i jos neki na koje sam naleteo nesto bas smrduckaju, malo su scene nabacane, te nekakve stene, te nekakvo drvo, a ovaj Goransteinov screen gde je Orc izbliza malo deluje bezveze, i ona torbica za "orkov dzeparac" je malo provaljen fazon. Nego, 'ajde Goransteine napisi kako se igra i sta je pozitivno u ovoj igri, nema vise sta da se igra, sve neke gluposti izbacuju, nadam se da je Silverfall igriv bar?

Upravo mi se skida demo, tezak je oko 1.4gb..nadam se da je igra ok...

@ bojsa, 'ajde 'leba ti pa prenesi utiske, posto je ovaj Goranstajn, mutav!

LOL :D
Bas si me lepo nasmejao pred ispit....dva ispita zapravo...:D
Ne brini bacam kratak review cim probam, evo brzo se skidanje blizi kraju jos 380MB by 78kb/s

Poslednja izmena:
Meni se grafika veoma svidja sve mi deluje kao strip, delujemi kao osvezenje bar sto se grafike tice, kamera je malo cudna, a sto se tice gameplay-a sami developeri su rekli da je tkao Diablo (koga uopste ne volim) sa elementima KoToR-a i Baldur's gate verovatno zbog partija koji moze da se vodi. Sve u svemu mislim da bi mogla biti zanimljiva igra, s obzirom da nijedan rpg nije na vidiku u nekom blizem periodu.

Poslednja izmena:
zanimljivo...nece da radi bez Ageia drajvera...:d

mislim diablo sa elementima kotora... pa to bre ninasta ne lici... kako je kao diablo ako imas parti ili nesto drugo iz kotora ili baldura... kako developeri znaju da lupetaju to je chudo jedno... baaaad PR

Poslednja izmena:
@bojsa: zanimljivo...nece da radi bez Ageia drajvera...

'Ej, kuku!!! Dobro da nije ono, "nece da radi bez Aegeia Physixa", a drajvere ces valjda lako :D
Pozdrav!

@G!!!, pa ne treba odbracati paznju na to sto lupetaju, danas sve mentoli prave i izdaju igre, pa kad' naleti neka iole jezgrovita i dobra igra, ti ono ne mozes da verujes kako je doslo go toga! :)

Poslednja izmena:
Probao...na kratko, proveo sam oko sat vremena igrajuci.
Utisci:

Kakav bre "diJablo" sa elementima ktrktk...sta god...
Ovo je cist Diablo....srodnost sa KOTOR-om se svodi na 3d grafiku...
Mozda i ono sa loyality, na jednoj strani nature, na drugoj technology...(light/dark side...mozda ne znam)
Igru pocinjete u nekom refugee campu oko koga su zombiji i ostale kerefeke (ko je rekao Diablo?)

Provedete par minuta slusajuci monologe stanovnika...(ko je rekao Diablo?)
Istrcite iz grada pa hakuj end slesuj sve sto se nalazi na ekranu (ko je opet rekao Diablo)
Makljate sve pred sobom dole se puni exp bar i napredujete za nivo, zatim budzite skillove i atribute....onda sve to
nastavite ponovo i tako u krug...Diablo?
Iz nesretnih kerefeka koje ste lisili zivota ispada sve i svasta, od motornih testera i vatrenog oruzja (a.k.a. technology) do nekakvih nature gluposti....
Ima tu osim osnovnih gluposti i opreme cija su imena ispisana zlatnim, zelenim, plavim slovima (a.k.a. unique/set/rare - a.k.a. Diablo)
I tako trckarate okolo do 15lvl-a i tu je valjda limit demoa sta li je, ali nisam uspeo da saznam jer mi je izletela u vindovz te sam dobio cuveno "Don't Send"....
Grafika nije nesto, cini mi se da je igra lose optimizovana jer mi radi na 1024x... medium 2xAA i zna cesto da zastuca...
U globalu zarazna je i svidja mi se jer sam iskreni fan Dijabole II, pa mi je ova igra simpaticna i mislim da je vredi probati....nekome ce se svideti nekom ne...meni se svidela...
Eto toliko od mene nadam se da je review OK, ipak sam utiske formirao na osnovu sat vremena igranja DEMO verzije....tako da ne prihvatam nikakvu odgovornost za gore napisano i ukoliko me neko tuzi branicu se cutanjem...

Pozdrav odoh da zapalim jednu....:smoke:

Poslednja izmena:
@bojsa, pusenje je stetno po zdravlje, jel' citas ti sta pise na paklama, a i usmrdi se hardwareska plastika na duvan :D

Znaci Diablo, sto znaci da cu ja ovu igru da igram samo ako mi je neko da dzabe, nema sanse da ono troim kintu :)

Poslednja izmena:
Evo nakon pikanja do desteog levela mogu reci samo jedno:
Kome se svidja Diablo neka proba igru obavezno....odusevice se....:D

Evo ti sva podesavanja, pa ti vidi sta ima sta ima, sta nema, ;)

btw in-game podesavanja grafike ne postoje, barem ne u demou...

Poslednja izmena:
E pa neverovatno je kako neke programere ili game diesignere treba ustrojiti da slucajno ne bimali potomstvo koje bi pravilo ovakve gluposti kao sto je ova igra. Stvarno se pitam da li oni uopste probaju igru koju rade. Stvarno sm se nadao da ce biti nesto od ove igre, ali je jednostavno neigrivo. Kao prvo kamera je ocaj totalno je nepregledno. Ispred i oko sebe u daljinu se moze videti samo kad se zumira. Nema kretanja kamere po vertikali. Grafika mi deluje ok i t je po meni najaca stvar ove igre, sitem napredovanja lika je podnosljiv, ali je sm gameplay uzas. Prvo oko mene brdo karakondzula koje se nikako ne mogu zaobici a previse su jake da se pobiju a kad slucajno pogines a to se desava veoma cesto (igram na najlaksem nivou) igra te vrati u grad odakle si poceo. Ponekad golog jer to zavisi dali si platio poprilicnu sumu novca nekom zelenasu za opciju da zadrzis odecu i opremu posto umres i ponovo se stvori na pocetnoj tacki. Znaci mozes da igras 1h i da odmaknes veoma daleko da budes na korak od cilja i da te neko nesrecnim slucajem utamani i opet sve jovo nanovo. Pa jel su ljudi normalni!!! Stvarno neznam ko bi imap vremena za bacanje da sve to igra od ponovo. A jos ne postoji ni save, sto znaci da kad god prekines igru on te posle vrati u najblize mesto u kojem si bio. Mozda bi ova igra i bila zanimljiva da se igra uz neki god cheat pa dok se to nepojavi ne vredi gubiti vreme sa ovim

Nazad
Vrh Dno