Šta je novo?

Periferni uređaji Silent tastatura i miš.

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Dr.Mr.Chef_Boka

Zapažen
Učlanjen(a)
03.03.2024
Poena
2
Poštovanje drugari,
Zbog situacije u kući i male bebe prinudjen sam da pazarim silent tastaturu i miš pa vas molim da mi date neke predloge oko odabira.
Koristio bih za gaming naravno.
Hvala i živi bili!

Zanima me da li treba da bude mehanicka ili moze bilo koja? Da li ti treba da svetli i slicno? Ja sam ovde nebrojano puta preporucio set Xiaomi, izuzetno tihe, mozes otici u Usce da ih vidis u radnji i da probas. E sad ako ti treba mehanicka kod nas jedino na KP nesto da sklepas pa da budzis.

Ako ovo ne radi posao, moras malo vise gledati po forumu ili po netu koji gejmerski misevi su tihi. Ja sam narucio sa Aliexpressa Edifier Hecate G3M Pro koji ima switch na dnu da klikovi postanu tihi, kao za office upotrebu. Mislim da je bio oko 40ak evra.

Zanima me da li treba da bude mehanicka ili moze bilo koja? Da li ti treba da svetli i slicno? Ja sam ovde nebrojano puta preporucio set Xiaomi, izuzetno tihe, mozes otici u Usce da ih vidis u radnji i da probas. E sad ako ti treba mehanicka kod nas jedino na KP nesto da sklepas pa da budzis.

Ako ovo ne radi posao, moras malo vise gledati po forumu ili po netu koji gejmerski misevi su tihi. Ja sam narucio sa Aliexpressa Edifier Hecate G3M Pro koji ima switch na dnu da klikovi postanu tihi, kao za office upotrebu. Mislim da je bio oko 40ak evra.
Hvala puno drugar. Iskren da budem bitno mi je samo da je tiha kako tastatura tako i miš. Prosto me te sljastece i ne privlace.
Moram da odem do njih da vidim jer je sasvim korektna cena za bundle, bas sam sinoc gledao njihovu ponudu i proizvode.
🙏🙏🙏

Hvala puno drugar. Iskren da budem bitno mi je samo da je tiha kako tastatura tako i miš. Prosto me te sljastece i ne privlace.
Moram da odem do njih da vidim jer je sasvim korektna cena za bundle, bas sam sinoc gledao njihovu ponudu i proizvode.
🙏🙏🙏
Eto super, drugarica koristi mis, i odusevljena je, mi smo joj gledali neki logitech tihi ali je tipa 6.5k dinara. Ovo se stvarno isplati. Sa srecom!

Ja sam narucio sa Aliexpressa Edifier Hecate G3M Pro koji ima switch na dnu da klikovi postanu tihi, kao za office upotrebu
neverovatno, hteo sam da ostavim preporuku za isti mis, toliko je dobar da ja reci nemam :D a probao sam nekoliko logitech silent miseva, nijedan mu nije ni da pridje po preciznosti i lakoci. ceka se jos jedan sa alija :LOL:

Vrh Dno