Šta je novo?

Silent storm? what is this?

Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
620
Zna li neko kakva je igra silent storm,zivo me zanima imam je al me mrzi da je instaliram muka mi je vise od WWII

ne znam,i meni stoji narezana,ali je nisam probao josh :)

sta zar je vec stiglo?

ne bojte se nije fps vec rpg u wwii okruzenju :)

kakva je grafika? vredi li instalirati i na koju igru podseca?

G!!! je napisao(la):
sta zar je vec stiglo?

ne bojte se nije fps vec rpg u wwii okruzenju :)

A zato je ja nisam ni instalirao ? :)
chudo su oni nfo fajlovi :)

u pitanju je WW2 rpg tj. igra koju ne treba ni ni instalirati radi prevencije nervoze... :bljak:

Citao sam review i odlicno je ocenjen, dobra grafika, odlican fizicki model...
Samo treba da volis rpg i WWII i naigraces se dok nedodje domar da te odlepi od stolice :)

OptiPlex je napisao(la):
u pitanju je WW2 rpg tj. igra koju ne treba ni ni instalirati radi prevencije nervoze... :bljak:

ti stvarno imash problem sa ukusom za igre :mrgreen: :mrgreen: ;P

btw igra bi trebala da bude sasvim dobra .. za ljubitelje rpg-a naravno... a ovde je takvih malo poshto se svo loze na pixelshadere vertexe mipmapinge z-w-buffere i ostalu papazjaniju :)

Ja volim svaku igru koja mi se svidi :), nije mi bitan zanr, niti mi je bitna grafika. Skoro sam igrao jedno 10 igara iz moje oldtimer kolekcije ;) jer nisam sta novo da igram jer su sve glupe i dosadne...
A to je najbitnije da ti igra nije dosadna...

Ma ne mogu vise da smislim WW2, a usput ne vidim kako pravi klasicni rpg moze da se smesti u to doba...
Iako je odlicno ocenjen kao sto se moze videti na

http://www.gamershell.com/reviews_SilentStormReview.shtml

mislim da cu ga jednostavno preskociti...

Mislim da dosad nijedan rpg vredan pomena nije napravljen do sada, zasto ga odmah odbaciti? Treba sve probati, nisam skoro nikad igrao avanture dok nisam slucajno probao syberiu...

Skaki je napisao(la):
Mislim da dosad nijedan rpg vredan pomena nije napravljen do sada, zasto ga odmah odbaciti? Treba sve probati, nisam skoro nikad igrao avanture dok nisam slucajno probao syberiu...

Rpg i Syberia nemaju veze jedno sa drugim, i btw Syberia sucks ;P nego je problem sto takvih avantura danas slabo ima pa se ljudi hvataju za bilo sta, a u poredjenju sa nekadasnjim naslovima sve je to maciji kasalj, vec vidjena stvar :p

Skaki je napisao(la):

Sad, sta ti ovo znaci: da nijedan RPG koji je napravljen nije vrijedan pomena, ili da je svaki vrijedan... Nekako mi u oba slucaja zvuci vrlo pogresno.

Za*ebao sam se, nijedan nije napravljen u WWII okruzenju...
Ko je rekao da Syberia i rpg imaju neke veze?

Nisi rekao da direktno imaju veze vec si u raspravu o rpgovima rekao da nikad do sad nisi igrao avanture do syberie ;P pa sam se ja recimo zacudio kakve to veze jedno sa drugim ima :)

Inace, ljudi, detaljno sam iscitao review, ovo uopste nece biti lose, a i drajver ce trljati ruke :p. Ovo u stvari i nije "klasican" rpg vec turn-based sibanje sa Svabama uz apgrejdovanje izmedju misija...ali detalji su izvanredni, nije onako smor kao u Falloutu :d vec su desavanja ziva, moguci su kontranapadi, moguce je pucati u mrak kad se cuje da neprijatelji odatle dolaze, moze da se puca kroz sve, zidove, burice, drvece...I ima dosta forica o kojima sam se tek sad informisao.

Napokon da se neko slozi samnom...

li detalji su izvanredni, nije onako smor kao u Falloutu v
auh :) nekako cu ti ovo oprostiti... mada je fallout ipak izashao 97 i 98 :)

a pucati u mrak je najbolji feature

Uopte mi nije jasno kako imate snage da se raspravljate po 875327 put koje igra je nekome dobra a nekome ne... stvar ukusa, razlicita misljenja i sl.
Culi ste za te kategorije?

Nije problem, ukoliko se nekome ne svidja, rado cu preuzeti CD od doticnog.... :D

marti ovde nije rech o raspravi vec jednostavno o razmeni ukusa :) shto to tebi smeta ako nikom ovde ne smeta ... opusteno...

@G!!! ... "razmena ukusa" .. e ovakvu formulaciju prvi put cujem u srpskom jeziku! :d ... ipak je sve ovo rasprava, razmena misljenja, ubedjivanje i sl...
opusteno!? .. pa naravno :)

Mozda Marti koristi Operu pa je greskom iskljucio ucitavanje slicica pa ne vidi tone smajlija u nasim postovima :mrgreen:

P.S. a mozda i zbog zahtevnosti ? ;P

@marti... pa naravno da prvi put chujesh u srpskom jeziku...kao i 80%onog shto prochitash na ovom forumu... mislio sam da je sve ovo vishe uporedjivanje ukusa u igrama nego li rasprava o tome koja je bolja/lepsha/interesantnija...etc. :)

Vrh Dno