starac je napisao(la):Najbolja i najrealnija WW2 simulacija podmornice,ali zbog tolikog realizma nije zabavna.
A koliko kosta original i gde ima da se kupi ???
Skaki je napisao(la):Nasao sam SH3, daleko jeftinije...
The_Grunf je napisao(la):Realizam moze toliko da se spusti da od simulacije postaje arkada tako da ce biti zabavna za sve ljubitelje u-boat-ova. Sve preporuke.
Ali ja nijednom nisam rekao da hocu original da nabavim... :djorgovan je napisao(la):Hm... pa tvoje pitanje je bilo vezano za original... ;-)
starac je napisao(la):Da,ali to nije to.
U nekim stvarima su pretjerali,recimo kada gadjas razarac sa plotunom torpeda,imas jednu priliku za napad,i lako ce se desiti da nijedan torpedo nece pogoditi.
Torpeda i ne dodju do cilja,vec se pokvari upaljac,prerano eksplodiraju...,i ako nisi dovoljno daleko od razaraca,ili ako si kasno poceo bjezati prebrzi razarac ce te sigurno stici i razvaliti dubinskim bombama,u suprotnom ces se sa njim vise sati ganjati i nadmudrivati.Ako i uspijes pobjeci neces ga opet moci napasti,jer ce biti predaleko.
Kad ovako popusis par puta postaje zamorno.
golub je napisao(la):A sta su to pretjerali?? Zadnja stvar na svetu koja bi pala na pamet komandantu podmornice usred atlantika je da se "kaci" sa saveznickim razaracima... Ako je sam razarac, mogu da pokusaju iznenadjenje - pa sta im nebo da, ali ako promase i otkriju svoj polozaj...borba za goli zivot!!!
Razarac je u pravilu izuzetno brz, sa sjajnim manevarskim sposobnostima.
On u pravilu nije predvidjen kao meta "kriegsmarine", nego je prokletstvo od kog se krije svaka podmornica...
Znam da je napad na razarac izuzetno zabavan izazov, ali to su "Unreal" fore samog igraca - a ne greska simulatora...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari