Šta je novo?

Silent Hill 2 FULL install problem

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
Imam kod sebe Silent Hill 2 koji dolazi na 3 cd-a. Posto diskovi nisu moji hteo sam da ih presnimim za sebe ali da pomocu programa WinISO napravim image u koji cu dodati NoCD patch. Posto ja nemam veliki hard (a i masina mi je krs) probao sam da probno instaliram kod drugara kako bih se uverio da skinuti NoCD funkcionise. Znaci da bi NoCD radio potrebno je da se igra instalira FULL. Medjutim problem nastaje bas kada ja od ponudjene dve opcije:FULL i "one druge gde se filmici citaju sa CD-a", izaberem FULL. Krene instalacija i pocne da javlja neka ostecenja fajlova. Kada igru instaliram "na drugi nacin" sve je ok, ALI ne mogu da je igram bez diska tj. NoCD je neupotrebljiv.
Sad', pomocu WinISO-a sam napravio image i on nije javio nikakve greske za sva tri diska. Pokrenuo sam Nero CD Speed i startovao CD Quality Check i sva tri diska nisu imala ni jedan error.
Medjutim za razliku od prvog diska koji je labelovan kao "SH2_CD1", ostala dva su labelovana sa "My Disc". Ne mogu sada da proverim da li moze biti da je do ovoga (jer se igra instalira "na drugi nacin" bez problema) ali me ovo zanima.
Da li i vi koji imate ovu igru imate isti problem (sa FULL instalacijom) ili to ja imam lose diskove?

full instalacija pravi probleme, ne secam se tacno koje je greske prijavljivala ali znam da imaju veze sa zvukom(bar je to bio slucaj kod mene), samo svaku prijavljenu "ignorisi" :D stiskaj "ignore" i igra ce raditi perfektno.
najjaca kombinacija je da sve diskove bacis na VCD, instaliras je sa harda, ubacis play disk u VCD i pocnes da zanimas mozak...

Mali HoBiT je napisao(la):
full instalacija pravi probleme, ne secam se tacno koje je greske prijavljivala ali znam da imaju veze sa zvukom(bar je to bio slucaj kod mene), samo svaku prijavljenu "ignorisi" :D stiskaj "ignore" i igra ce raditi perfektno.
najjaca kombinacija je da sve diskove bacis na VCD, instaliras je sa harda, ubacis play disk u VCD i pocnes da zanimas mozak...
ma znao sam da moze preko virtuelnog ali fora bi bila da je instaliram full i da mi diskovi uopste ne trebaju. Pritiskao sam ignore ali kad sam video da on svaki cas izbacuje prozorcic sa ponudjenim ignore ja rekoh "pa on ce ovako celu igru da ignorise pa je ja ustvari necu ni instalirati" :) Znaci to sa full instalacijom je opsti slucaj a ne samo kod mene?

pazi nije precesto izbacivao obavestenje o gresci, koliko se secam nije vise od 4-5 puta i to pri kraju instalacije.

Vrh Dno