Šta je novo?

Sigurnosni šrafcigeri i bitovi

nemanja123

Čuven
Učlanjen(a)
28.10.2007
Poena
665
Jel ima neko preporuku za set sigurnosnih bitova, po mogućstvu što kompletniji, a da je ok kvalitet?
Uvek mi nešto fali...

Naišao sam na ovakve setove, ali ne znam jel ima neki kompletniji, kvalitetniji ili best buy. Po mogućstvu da može da se nabavi u inostranstvu.
81xYdYlggzL._AC_SL1500_.jpg

To je standarni generic set, isti sam kupio u Normi za 7e, bila neka akcija.
Radi posao, nista mu ne fali

Meni je taj set fenomenalan i svaki dan ga koristim. Stoji mi pored stola kao everyday za sve živo.
Naravno da imam namenske za ozbiljne poslove, ali ako treba neki uređaj da otvorim ili nešto rešim na kompu, laptopu...

Imam kuci razne, od lidlovog od 700rsd do Ifixit a sem sto je ifixit ima taj premium rucicu nista drugo ne vidim razliku a deset puta je skuplji. Ne treba tu neki ne znam ni ja kakav kvalitet da bude ne skidas tocak sa kamiona pa da mora da izdrzi ne znam ni ja sta. Imam bitove od prvih kompleta sa buvaljaka i dan danas su celi a ako su okrnjeni okrenjeni nestrucnim rukovanjem. kupi 3 kom 15 e bolje nego jedan od 50.

Dodatna zastita od otvaranja od strane nestrucnih ljudi, narocito za opasne uredjaje.

Sa druge strane, namerna komplikacija da ne bi mogao sam da otvoris i eventualno popravis.

Biraj sta ti vise odgovara.

Nazad
Vrh Dno