Šta je novo?

... sign in to YouTube....

/\_JoE_/\

Slavan
Učlanjen(a)
05.03.2008
Poena
319
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5-11600K / CM hyper black 212 dual
Matična ploča
Z590 AoRUS UltrA
RAM
32GB Kingston Fury
GPU
Gigabyte RX 6650 xt 8GB
Storage
M.2 Kingston Fury Renegade 1TB, 2x 2TB, Gigabyte ssd1TB
Zvuk
iNtegrated
PSU
Chieftec PolariS 750
Kućište
Gigabyte C301G
Monitor
AoC 32"
Miš & tastatura
Logitech
Laptop
dell
Mobilni telefon
A71
Sta je sad ovo?
youtube uvodi vize?
You will no longer be able to sign in to YouTube without a Google Account.
Sto me bar nepusti da pobrisem accaunt.

E da, to se i meni desilo, mada meni je prvo ponudio da ukucam svoj password za youtube acc kako bih potvrdio da je to moj acc (wtf?) i onda me je pitao da li hocu da ga povezem sa google acc sto sam i uradio, da bi me na kraju obavestio da mi stari password za youtube acc vise ne vazi vec od gmail-a

Pa s obzirom na to da je Google vlasnik YouTube-a, ne vidim zašto vas ovo iznenađuje.

Mlađa nije trebao da uradi to što je uradio.

Može se koristiti YT i sa starim username/password kombinacijom, samo što je sad eto dostupna i ta opcija da svoj google nalog povežeš i na YT. Valjda mu je funkcija slična k'o onaj plugin za FB za website-ove, pa možeš da kucaš komentare na tom i tom sajtu pomoću svog FB naloga. Samo što se ovde pomoću tog naloga loguješ na 'sve' sajtove koje Google ima u vlasništvu.

Slično se desilo i na Panoramio-u pre jedno 3-4 meseca, masa ljudi se prevarila pa spojila Panoramio i Google nalog. Međutim, da zlo bude veće, posle tog spajanja fotke iz galerije su im nestale. Pa piši mail ovom, piši onom... na kraju se to sredilo, ali je bilo puno primedbi.

Poslednja izmena:
Uclanio se na gmail i pobriso ytube accaunt ali sad nemogu gmai da uklonim ali ko ga j...
Prvo se namucio sa onim nasim .rs posto sam koristio mail sa euneta pa sad sa ovim telekomovim prebacuj sve na open.telekom
pa dokle vise.
a facebook ....i sve te internet sluzbe nekoristim.
Nije mi jasno jedno share ovo share ono a jel to nije neka vrsta piraterije onda?
Drugim recima share nase je dzabe a share njihovo se placa manemoj.

Evo sad je postalo obavezno imati Google nalog.

Indijanci, nisu ostavili drugu opciju.

NIJE POTRERBAN GOOGLE NALOG

ne znam da li je neki bag ili sta, ali ja sam se bez problema prijavio sa yahoo nalogom i mislim da moze bilo koji.

prvo sam morao da ukucam svoju sifru za YT. posle mi je trazio da napisem svoju google adresu i ukucam novu sifru i verification code. ja sam za adresu stavio yahoo adresu i popunio ostatak. na sledecoj strani sam ukucao broj mobilnog, dobio kod preko sms-a i uneo. prebacen sam na glavnu yt stranu i dobio sam ovo obavestenje
Повезали сте YouTube налог (...) са Google налогом([email protected]).

Напомена: Стара лозинка за YouTube више не важи. Од сада треба да користите лозинку за Google налог.
Уколико сте погрешили, можете да се повежете са другим (или потпуно новим) Google налогом ... овде.

odjavio sam se i ponovo probao da se prijavim sa sifrom koju sam ukucao u drugom koraku, ali mi nije dozvolio bez aktivacije preko maila. otisao na svoj yahoo mail i kliknuo na link koji su mi poslali. prebacio me na novu stranu sa jos nekim obavestenjima i sada se na yt logujem sa yahoo adresom i novom lozinkom (zapravo starom koju sam ponovo uneo). korisnicko ime je ostalo isto

ne znam u cemu je fora, ali nigde nisam pomenuo svoj gmail nalog i logujem se bez problema.

Ukoliko probam da se logujem svojim google nalogom i sifrom, trazi mi da povezem svoj yt nalog (stari ili da napravim novi) sa njim. nesto su zestoko spetljali i sve mi mirise na neku debelu prevaru

Poslednja izmena:
Fora je što si svoj yahoo mail prikačio na Google nalog, tako da ti je zapravo mail Google naloga yahoo mail. Tako sam i ja uradio. Ali si opet morao 'kreirati' taj Google nalog jer nisi mogao kao i pre da se loguješ samo sa prvobitnom username/password kombinacijom, već si morao nov pass da stavljaš i povezuješ yahoo mail sa 'Gugletom'.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno