Šta je novo?

siemensm me45 ...upomoc !!!

velija

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2002
Poena
610
Pozdrav svima ...

Interesuje me sta mi je potrebno tj. pretpostavljam neki kabl illi mozda jos neki softver za povezivanje na internet preko kompjutera ... ?
Moj PC je celeron 450 , windows 98... imam 2 usb prikljucka !!!

H V A L A !!!!!!!!!!!!!!! :wave;

Da, treba ti data kabl i slobodan com port na compu,i softver naravno. Koliko sam video na netu trebalo bi u paketu sa telefonom da se dobije i CD i kabl. Jedino sto niko nedaje taj kabl vec mora da se kupi (gsmstudio.co.yu - 900din) Posto se i meni svidja taj mob (jos iz vremena kad je kostao 500dem) zanima me gde si ga kupio, koliko si platio i i da li si zadovoljan istim? Jel tacno da mu je malo tih zvucnik pa slabije cujes sagovornika?
Pozdrav

Ne bi bilo lose da skines i drajver za modem sa Siemens-ovog sajta. Meni je radilo i sa generickim (doduse iz WinXP), ali imam utisak da je sa ovim nesto brze.
Koliko pamtim, drajver je isti kao i za S45i.

Mozes i preko IrDA.
A za GPRS preko kabla, potreban ti je 'originalni' kabl
('originalni' je suprotno od servisni :))

Video sam ovde na forumu kako su neki ljudi imali problema sa konekcijom , doduse kazu da se konektujes relativno lako ali da kad dodje do malo vise prenosa podataka da se onda telefon blokira I mora da se resetuje…… zato I trazim savet za najbolju mogucu konekciju !!

OK, koji je najsolidniji kabl i adapter za ovaj telefon posto sam cuo da ima vise marki tih adaptera... znaci ne bih preko infrared porta jer imam obican PC sa 2 USB -a.
I Gde ta oprema moze da se nabavi ?

Sto se tice samog telefona on je OK I ja sam zadovoljan s obzirom da sam pre toga imao Nokiu 5110…
Kupio sam ga u mobicentru u Beogradskoj 110 EU 1 god garancija na softver I hadver !!

Pozdrav !!!!!!!

Nazad
Vrh Dno