Šta je novo?

Siemens SX1

dekifisher

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2006
Poena
310
59 Eura!?
Dobijes USB kabl, slusalice...
Kazu fabricki repariran...znaci nije nov nego je u garanciji crkao i opravljen u zvanicnom Siemens servisu u Svabiji (navodno zamenjena ploca)
Made in Germany
Dajte malo iskustava sa ovim fonom , neke savete za flesovanje (verovatno je firmware prastar) i naravno linkove

Ako planiras da ga koristis za zezanje,znaci ne kao glavni telefon,onda preporuka,narocito za taj novac.Ali imaj na umu sx1 ima strasno bagovit software,nece ti pomoci ni update,za**** te kad ti najvise treba (zato ga ne preporucujem kao telefon za svakodnevno koriscenje).
Inace telefon je dosta brz,ima dobru mp3,radio reprodukciju,losu kameru,zanimljiv dizajn,prosecan ekran,symb 6.1,ne podrzava teme al zato mozes da patchujes firmware i prakticno da ugradis teme+mnoge druge funkcije,npr da overklokujes procesor,pojacas osvetljenje ekrana,izbrises neke nepotrebne gluposti itd,za info poseti oslik.ru (nadam se da znas ruski :D )
Koristio sam ga 2 godine,jos uvek izaziva znatizelju i paznju prolaznika,moj primerak nikada necu prodati,ali me je toliko nervirao za to vreme,da za malo da ne uzmem symbian posle njega :d
al dobro,6630 mi je vratila veru u zivot

Poslednja izmena:
...

taj telefon se isplati uzeti samo ako ti se vizuelno mnogo,ali bas mnogo svidja i ako ti je ranije bila zelja da ga imas dok je kostao kao da je od zlata...inace telefon je prilicno bagovit i veoma konfuzan sto se tice tastature...

Nazad
Vrh Dno