Šta je novo?

Siemens SL45 i besplatne poruke...

nenadiX

Čuven
Učlanjen(a)
19.02.2003
Poena
609
Imam v23 softvera i hteo bih da uradim upgrade na v54(sa javom)
Interesuje me da li i sa v54 mogu da se salju besplatne poruke?(naravno na 063 mrezi) :)

<<Ig®>>
+^+^+^+

nenadiX je napisao(la):
Imam v23 softvera i hteo bih da uradim upgrade na v54(sa javom)
Interesuje me da li i sa v54 mogu da se salju besplatne poruke?(naravno na 063 mrezi) :)

<<Ig®>>
+^+^+^+

Ma moze sigurno...Samo je fora da software omogucava da se prekine slanje poruke u odredjenom trenutku shto (koliko ja znam) moze kod svih Siemens-a...Nisam siguran bash za tu verziju software-a ali i kod novijih telefona je moguce a i ja sumnjam da bi tako neshto menjali u novoj verziji software-a...Mozda sam ovo mnogo konfuzno napisao ali tako je :D

Re: Re: Siemens SL45 i besplatne poruke...

Genghis Khan je napisao(la):
Ma moze sigurno...Samo je fora da software omogucava da se prekine slanje poruke u odredjenom trenutku shto (koliko ja znam) moze kod svih Siemens-a...Nisam siguran bash za tu verziju software-a ali i kod novijih telefona je moguce a i ja sumnjam da bi tako neshto menjali u novoj verziji software-a...Mozda sam ovo mnogo konfuzno napisao ali tako je :D

Sa ovom mojom v23 salje besplatno,ali treba mi neko ko je upgrade-ovao na v52 ili v54 pa da mi sigurno kaze,da ne upgrade-ujem na v54 pa da posle vracam na neku stariju zbog besplatnih poruka :)

<<Ig®>>
+^+^+^+

Nazad
Vrh Dno