Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ma moze sigurno...Samo je fora da software omogucava da se prekine slanje poruke u odredjenom trenutku shto (koliko ja znam) moze kod svih Siemens-a...Nisam siguran bash za tu verziju software-a ali i kod novijih telefona je moguce a i ja sumnjam da bi tako neshto menjali u novoj verziji software-a...Mozda sam ovo mnogo konfuzno napisao ali tako je
Ma moze sigurno...Samo je fora da software omogucava da se prekine slanje poruke u odredjenom trenutku shto (koliko ja znam) moze kod svih Siemens-a...Nisam siguran bash za tu verziju software-a ali i kod novijih telefona je moguce a i ja sumnjam da bi tako neshto menjali u novoj verziji software-a...Mozda sam ovo mnogo konfuzno napisao ali tako je
Sa ovom mojom v23 salje besplatno,ali treba mi neko ko je upgrade-ovao na v52 ili v54 pa da mi sigurno kaze,da ne upgrade-ujem na v54 pa da posle vracam na neku stariju zbog besplatnih poruka