Šta je novo?

Siemens S55

Da u zadnje vreme pratim dosta diskusije na:
http://www.club-siemens.net/forum/
i dosta se prica o S55 -ici. Nekoliko ljudi tamo je pricalo sa insider -ima iz Siemens i drzalo telefon (prototip) u ruci. Kazu da je fantastican.
Jedva cekam. Mada od cene ima da otpadaju i usi i kosa :)

Ja vam obećavam da će poboljšanja biti samo estetska i eventualno će uneti neku novu "tehnologiju" sa zvucnim imenom koja će služiti ničemu.

Napravite već jednom taj zaštitnih zid od novih potrošnih tehnologija poput mobilnih telefona, naručito što se druge generacije telefona tiče.

Je*es skup telefon bez mp3 playera...

Geek_master je napisao(la):
Je*es skup telefon bez mp3 playera...

Slazem se... zato i cekam da 6510 pojevtini...

byMaX je napisao(la):
Slazem se... zato i cekam da 6510 pojevtini...

Zar nije bilo 6610 ;)

Nego, cisto da prokomentarisem dizajn S55: oblik i ostalo je odlicno, samo mislim da je ona tastatura bezveze uradjena, i estetski i funkcionalno. Ali dobro, drugacije je kad telefon drzis u ruci, pa mozes lepo da procenis.

LM, ima i nekih spekulacija o SL55, da li ste culi nesto o tome? Ja sam video nesto na forumu na www.telfon.net

I T68 je bio papreno skup kada se pojavio, a sada mu cena pada i bice dobra kupovina uskoro.

S varijanta i onako nikada nije bila lux model. Mp3 je ostavljen za SL. Svi ocekuju naslednika SL45i. Kad se pojavi verovatno ce da razbija sve ostale telefone kao sto je to nekada uradio Sl45i.
Postoje spekulacije na onom forumu koji sam naveo ali jos uvek nista konkretno. Zna se samo kad ce S55 da se predstavi.

Vrh Dno