Šta je novo?

Siemens S45

Sasa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.07.2000
Poena
780
Nisam pazio na casu, pa me interesuje, jel u njega moguce dodati softver sa podrskom za Javu ?

Pominjani su neki S-ovi, ali da li su bili samo Sl42 i Sl45 ili i ovaj moj, nemam pojma.

Inace, mnogo glup softver sa mnogo mogucnosti i ocajnim igrama.

Pozdrav!

Pa nemoj sad bas tako "GLUP" - nije glup vise je spartakanski - sve je nekako na misice, narocito ako si imao pre toga nokiju. Ali ja sam imao i s25 i s35 a s45 je (za siemens) logicna nadogradnja ova dva telefona. Jebaga bilo bi lepo da ima menije poput sonija Z7 ali sta je tu je - i sve u svemu telefon nije uopste los !
Elem, ovaj siemens nema tu mogucnost - STETA !

Kovac je napisao(la):
Pa nemoj sad bas tako "GLUP" - nije glup vise je spartakanski - sve je nekako na misice, narocito ako si imao pre toga nokiju. Ali ja sam imao i s25 i s35 a s45 je (za siemens) logicna nadogradnja ova dva telefona. Jebaga bilo bi lepo da ima menije poput sonija Z7 ali sta je tu je - i sve u svemu telefon nije uopste los !
Elem, ovaj siemens nema tu mogucnost - STETA !
Ih što volim kad neko hvali svoj telefon, pa to je čudo.
Svi su bre telefoni teške šitine sa 0 poboljšanja u odnosu na predhodnika, samo su tu da nam uzmu keš...

Imao sam T29 koji je sto se mene tice u najmanju ruku sa Nokiama.
Ganjao sam 8310 ili 6310 ali za prvi nisam imao pare, drugi je ipak prevelik.

Mislim da cu da prodam S45 i predjem na T39, eventualno ovaj R600, vidoh ga na slici nije los, jedino sto pojma nemam kakav je pored toga.

Nego, jos jedna stvar. Ispostavilo se da je phone code na ovom s45 meni nepoznat tako da sam sada zakljucao telefon.

Kako ga otkljucati.

Mislim, telefon savrseno radi, izuzev sto kada treba ukucati Phonecode on kaze da je Phonecode locked i izbaci iz te opcije.

Pozdrav!

U principu unlock code se generise na osnovu IMEI broja tvog telefona, u normalnim situacijama pozoves Siemens call center i oni to ga izdiktiraju, mada sumnjam da bi to uradili i za nasu zemlju...

Nazad
Vrh Dno