byMaX je napisao(la):Ma, Simens ima skroz lose menije... Toliko se vuce, spor je i lose resen.. .. Ericsson rula! A kada bi Nokia imala sve mogucnosti jednog T39 (citao sam da 7210 ima!), i kada bi toliko kostala, ja ne znam - pa prodao bih i GF3 da je kupim...
Velja je napisao(la):Nikako S45 jer ima gresku u softveru tipa izgubi ti se inbox ili neka druga stavka u meniju. Nije pravilo, ali postoji realna mogucnost da ti se to desi. Za sada ne moze da se resi ali ce moci uskoro cim se pojavi fles fajl.
byMaX je napisao(la):mikis, nemoj da mesas 8310 sa 7210... Prvi je samo mala verzija 6210 sa FM radiom i fancy izgledom... (decijim, rekao bih). 7210 je sa kolor ekranom, Bluetoothom i gomilom novosti (Cak i nisu sve objavili) ali znajuci da je to naslednik odlicnog 7110 -- zna se da ce razbijati)
Drugo- sada se osamdestrojka moze naci za oko 700DM, nova, a 7210 jos nema, i bice oko 600EURA kada stigne...
Dakle... ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari