Šta je novo?

Siemens ME45 da ili ne?

Alexandar

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
709
Posto imam relativno povoljnu varijantu za nabavku ovog telefona, interesuje me sta mislite o ovom aparatu, ako je neko imao iskustva u radu sa njim...

ajde javite utiske, posle upgrade-a :) posto i mene taj fon veoma interesuje... :wave;

Smem li i ja da se ubacim, meni se jaaaako svidja...
ima sve sto mi treba, nadam se da je cena povoljna...

:wave;

Nazalost imam samo jedan aparat, videcu da li ih moze jos biti, u principu se narucuju u napred idu bez garancije :( i cena im je oko 450 jos uvek aktuelnih dm-a.

Alexandar je napisao(la):
Posto imam relativno povoljnu varijantu za nabavku ovog telefona, interesuje me sta mislite o ovom aparatu, ako je neko imao iskustva u radu sa njim...

Dosta dobar telefon mada ima i svojih loših strana, ali ako imaš povoljnu priliku uzmi ga, uvek ostaje mogućnost da ga posle uvaljaš i zaradiš na njemu :)

Re: Re: Siemens ME45 da ili ne?

WoyKhan je napisao(la):
Dosta dobar telefon mada ima i svojih loših strana, ali ako imaš povoljnu priliku uzmi ga, uvek ostaje mogućnost da ga posle uvaljaš i zaradiš na njemu :)

pa dobro, ali koje su mu te lose strane???

Re: Re: Re: Siemens ME45 da ili ne?

boggyman je napisao(la):
pa dobro, ali koje su mu te lose strane???

1) Tasteri. Meni se ne sviđa ni raspored, a i kvalitet je za qrac, videćeš i sam, rađeni su od neke loše gume, pa se em teško pritiskaju em se brzo skine boja.
2) Slanje SMSa. Prvo ti treba 15 potvrda da bi došao do imenika, a onda u njemu skroluješ kroz ime (!), prezime (!), ime firme (!), kućni broj, fax... Mobilni je tek na kraju!
3) Pošto kod ME45 možeš da daš nekiliko brojeva jednom imenu, nema potrebe da praviš nekoliko entry-ja (pera, pera kuca, pera posao...), nego samo pera i onda upišeš sve brojeve. Ali kada te neko zove na ekranu piše samo pera, bez ikakve ikone, tako da ne znaš odakle te zove.
4) Igre :) Nema pauza, tj. ima, ali ako pauziraš i primiš poziv ili poruku počinješ ponovo :)
5) Zvono. Zvoni UVEK od najtišeg do najglasnijeg, jer ovde je zvučnik prebačen u slušalicu, pa je to napravljeno da ne bi ogluveo neko ko telefon drži na uvu a u to vreme mu zazvoni. Mana toga je što ako imaš neki ktraku melodiju za npr. SMS, uopšte je nećeš čuti.

To je ono što mi je trenutno palo na pamet...

Nazad
Vrh Dno