Šta je novo?

Siemens ili Alcatel pitanje je sad :)

Danilo

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Treba da kupim mobilni za strica koji zivi u ruralnom kraju :) Telefon treba da je nov, da ima veoma umerenu cenu i naravno odlican prijem, tako da su kao opcije ostali Siemens A35 i Alcatel Easy DB. Cuo sam da je ovaj Alcatel bolji, ali su me prodavci naplasili da se mnogo kvari. Ako neko ima iskustva sa ovim telefonima ili ima neku drugu preporuku ...

Danilo je napisao(la):
Treba da kupim mobilni za strica koji zivi u ruralnom kraju :) Telefon treba da je nov, da ima veoma umerenu cenu i naravno odlican prijem, tako da su kao opcije ostali Siemens A35 i Alcatel Easy DB. Cuo sam da je ovaj Alcatel bolji, ali su me prodavci naplasili da se mnogo kvari. Ako neko ima iskustva sa ovim telefonima ili ima neku drugu preporuku ...

Ne znam gde si to chuo da se kvari..mana je samo shto se ne proizvodi vishe.. Pa to ti je bio najpopularniji telefon kod nas.. I ubedljivo ima najbolji signal u nashim krajevima bez ikakve konkurencije, samo je malko debeljushkast i ekran mu je slab ali shta cesh.. u principu A35 je ipak dosta bolji telefon po funkcijama tako da opet glas pada za njega..

Nazad
Vrh Dno