Šta je novo?

siemens i besplatne poruke

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Nesto mi brat rece da su nesto "popravili" na 064 mrezi i da navodno vise ne moze besplatno da se salje, jer tacna ova informacija ?

Ne znam ,nisam cuo za to.A jel moze ta fora da prodje na 063?

sinke je napisao(la):
Nesto mi brat rece da su nesto "popravili" na 064 mrezi i da navodno vise ne moze besplatno da se salje, jer tacna ova informacija ?

na zalost jeste - ta fora je prolazila i sa eriksonom t20, t10, ...

Re: Re: siemens i besplatne poruke

D-KEE je napisao(la):
na zalost jeste - ta fora je prolazila i sa eriksonom t20, t10, ...

E bas smo sad drug i ja probali i skida, e sad ce to i mobtel da uradi i nema vise besplatnih poruka... dok ne dodje vodafon pa u test periodu pusti besplatno :)

PJ je napisao(la):

Ne, to su samo puste zelje i snovi mnogih korisnika mobilne telefonije... mada ko zna, mozda jednog dana Zoki ipak potpise neki ugovor.

Re: Re: Re: siemens i besplatne poruke

sinke je napisao(la):
E bas smo sad drug i ja probali i skida, e sad ce to i mobtel da uradi i nema vise besplatnih poruka... dok ne dodje vodafon pa u test periodu pusti besplatno :)

Da ne provale! :p
Kako mogu da nesto ucine povodom toga kada to ide ovako...
Poruka se slaje, prvo se na baznu stanicu salje body poruke znaci ono sto je za nas usere najbitnije, onda se aktivira opcija status report (ako je ukljucena na telefonu) pa tek onda na kraju se skidaju pare sa racuna. Znaci da bi oni morali da promene ovaj prosti sistem za rad sacice ljudi koji ponekad uspeju da posalju koju poruku na racun mobilnog operatera....
I sta onda da se desi prvo ti skine pare sa racuna, pa se tek onda salje poruka, a npr. zaglupi se njihov "server" i poruka ne stigne a korisnik skracen za 3/2 dinara...
:wave; ;)

Vrh Dno