Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li neko ima neka iskustva sa novijim serijama 4xxx? Sta uzeti? Classic, confot ili Micro? Da li neko moze da preporuci neko povoljno mesto za kupovinu?
Comfot je pravi izbor ... eventualno micro ako se "palis" na minijature ... ali ... meni je malo "bljakavo" da mi je kucni telefon velicine mobilnog telefona .....
Koliko se ja secam klasik nema identifikaciju a comfot ima sto je VELIKA prednost ...
Da li neko ima neka iskustva sa novijim serijama 4xxx? Sta uzeti? Classic, confot ili Micro? Da li neko moze da preporuci neko povoljno mesto za kupovinu?
Naravno da uzmi Siemensa. Imas i model gde Siemensov mobilni koristis u okviru Gigaseta kao kucni telefon.
Ako neko zna neku Siemensovu radnju u NS neka napise.
E ljudi jel moze neki cenovnik...planiram da pazarim jedan sigurno...a mozda i 2 komada...Ali me interesuju cene nekog "obichnog" i nekog koji podrzava 2 linije...mogu i stariji modeli...Koliko se mogu nabaviti manje cene od onih Videofon-ovih ???