Šta je novo?

Siemens Cx7i

• Začetnik teme HDaki
  • Datum pokretanja
H

HDaki

Guest
IMAM MOBILNI SIEMENS CX7I:
SW-Version: 43
Baseline: kzdb5#main_1.0_V15.17
FFS-Version: CX7I_2_de-EPLUS-iMode_43_0366
Thu Feb 3 14:23:46
CET 2005
-6194129518

Variant:
A 105
Std-Map/SW:
1/43
D-Map/Prov.:
110/130
Lang./T9:
Ig1/0
Codecs:
FR/EFR/HR
Audio-Par.:
NfV51
Acc.:
none
RegDSP3:
ROM

Imam muke sa GPRS-podesavanjem(064-MTS):

Preko operatera - 064 sam podesavao GPRS parametre na mom mobtelu ali i dalje internet ne otvara.U Messages Folderu pa u Message setup folderu gde se nalaze podesavanja za SMS poruke, E-Mail i MMS nemam uopste MMS SETTINGS sve ostalo je tu (SMS setup,Mail settings,WAP push set., Voice message, CB Services), svi mi govore da se tu nalaze podesavanja za MMS poruke ali nema ih nigde.
U SETUP-Connectivity se nalaze podesavanje za GPRS, a u MESSAGE-MESSAGE SETUP za MMS poruke.
Inace ovaj telefon podrzava SMS,MMS,E-Mail.

Pa mi molio da li neko zna da mi resi ovaj problem ili da mi kaze varijante problema.
Unapred Hvala! :banana:

I ja imam isti model i isti problem! Telefon je ustvari "skinut" sa E-Plus, svapske mreze. A ovi linkovi koje si dao, ne rade?...4 Svetozar.
Pozdrav

Prati uputstva na mobtelovom/telekomovom sajtu i lako ćeš podesiti GPRS.
Ono što je bitno, kod telefona sa E-Plus mreže nemoguće je namestiti MMS. Kad se kucaju parametri, sve posle "/" ne može da se sačuva, a tako ni tačna adresa MMS servera.
pOz

edit:

Moj savet ti je da što pre menjaš mobilni telefon. Ja sam ga promenio posle 3-4 dana, jer ni jedan serviser nije mogao da mi namesti MMS. Što se tiče GPRS, ima neka cakica, samo nemam telefon pa ne znam napamet kako ide, ali ako nešto nađem javiću. Tasteri su mu očajni. Krckaju i dosta brzo se zaglavljuju/kvare.

Poslednja izmena:
Koliko sam shvatio firmware treba da je najnoviji od cx7i a software od cx70??? ili ne?

Za snimanje novog firmware-a potreban ti je kabl pa ako ga imas nije problem. Ja imam CXT70 koji je sa Vodafone-a i takodje nisam uspeo da podesim MMS tako da sam telefon odneo u Mobtel i oni su ga sredili za par minuta... Valjda ce ti pomoci u Telekomu...

Vidim da je tema jos uvek aktuelna?! Ja sam problem resio, ali tek nakon mesec dana od kupovine....- "sveznajuci" prodavac koji mi ga je prodao stalno me je lagao kako "ovi u Mobtelu nemaju pojma", tako da sam odlucio da strplivo sacekam gazdu od te radnje u kojoj sam telefon kupio i.... naravno- vec sutradan, uz pokazanu moju garanciju, dobih nazad svoj telefon, full flash-ovan sa sw43 A 403 ziv i zdrav i sve zivo radi! I sve to za dz! (Inace u jednoj radnji u Knezu tada su mi za to trazili 2500din!?!?)

P.S. Fon je skroz OK za te pare, zeza me jedino to sto kad god hocu da se konektujem na gprs, prethodno moram da ugasim pa opet upalim telefon?!?!

Poslednja izmena:
kako da preflesujem moj siemens cx7i, tj. kako da se ulogujem na sajt koji si predlozio?

user: mobile
pass: elibom
ali ako hoces da ga debrandiras, tj.da napravis punokrvni CX70 od njega, 99% da ces ga ubiti tako da ce mu samo neki dobar servis pomoci.... odnesi im ga dok je ziv, manje ce da boli po novcaniku.....

Nazad
Vrh Dno