Šta je novo?

siemens c60 pitanje?

Milos13

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2003
Poena
619
Znali neko kako na siemens-u C 60 dodelim brojeve iz telefonskog imenika na brojcanik, kod nokije je to speeddial, ali na siemens-u ne mogu da nadjem slicnu opciju. On ima vec nesto dodeljeno na brojeve ali bih ja to vrlo rado promenio, naravno ako je uopste moguce.ctp;

Pozdrav

Probaj da pritisnes broj (bilo koji). Ukoliko vec ima nekog pod tim brojem onda pritisni "strelicu" ispod koje pise ime doticnog, a zatim ce te pitati da li zelis da pozoves ili da promenis. Stavi Change i izaberi koga zelis da imas pod tim brojem. To je to. cheers

Nece tako, jer nisu brojevi na tasterima nego razne funkcije. Na primer kada pritisnem dvojku on ispise "Switch GPRS off" pa dole ima samo yes i no nigde nema change, na petici je MMS i isto nigde nema change itd. :confused:

Nema veze da li su funkcije ili imena iz imenika dodeljene tasterima.
Dakle stisnes recimo taster 5, pojavi ti se MMS funkcija, stisnes tu "strelicu" gde ti ispise MMS, onda te on pita "Start: MMS" i imaces levu strelkicu na kojoj pise "change" i desnu na kojoj pise "OK". Ako stisnes OK on ti aktivira funkciju. Ako stisnes Change pitace te sta zelis da dodelis odredjenom tasteru (u ovom slucaju taster broj 5) i ti onda izaberi sta ti najvise odgovara. type;

modem preko data kabla

Odgovor od clana "Braca"

Posle višenedeljnog maltretiranja došao sam do dva moguća odgovora.
1. Varijanta po kojoj šatro može da se "uključi" surf preko ovog telefona je update verzije software-a na najmanje 1.3
2. Varijanta je korišćenje USB data kabla (50€)

Zanima me da li je ovo neko probao i da li funkcioniše?
Uopšte, da li je neko uspeo da natera modem u ovom telefonu da radi (pokrenut sa PC-a)?

Vrh Dno