Šta je novo?

Siemens C55

Lukija

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
775
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 9 9950X + Arctic Cooling Liquid Freezer ii 360 A-RGB
Matična ploča
Asus ROG Strix X670E-E Gaming WiFi
RAM
G.SKILL F5-6000J3038F16GX2-TZ5N 2x16GB, 6000MHz@30-38-38-96, 1.35V
GPU
ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER
Storage
Kingston FURY Renegade SFYRS/1000G, Kingston FURY Renegade SFYRD/2000G, 2 x WD4003FZEX (RAID1)
Zvuk
Realtek ALC4080, Altec Lansing 621
PSU
FSP Hydro Ti PRO 1000W
Kućište
be quiet! Silent Base 802, 4 x SILENT WINGS 4 140mm high speed
Monitor
Acer Predator XB273U NV
Miš & tastatura
HyperX Alloy Origins PBT - Aqua Tactile, Logitech G903 Hero
Laptop
MacBook Air M1
Mobilni telefon
Realme GT2 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Znate li gde moze da se nabavi ovaj telefon ali sa plavim ekranom, gde god sam zvao kazu da nemaju vise?

Malo je van tvog pitanja, ali mojih par kolega ih prodaju vec posle 2 meseca, imenik od 50(?) imena, kad pojacas zvono do maksimuma aktivira se vibracija i slicne bugove...

da ima samo 50 mesta, ali dosta uz super sim. ;) meni je dosta i bez...
taj bag se ispravlja u fw18 koji ima da se skine sa siemens sajta i ima ga u verziji sa srpskim jezikom!

Malo je van tvog pitanja, ali mojih par kolega ih prodaju vec posle 2 meseca, imenik od 50(?) imena, kad pojacas zvono do maksimuma aktivira se vibracija i slicne bugove...

Imam ga vec 6 meseci i nikada nisam imao probleme koje si naveo.... kad sam stavio fw18 samo sam primetio da mi baterija traje duze za oko 20 sata.

Znate li gde moze da se nabavi ovaj telefon ali sa plavim ekranom, gde god sam zvao kazu da nemaju vise?

Ovaj telefon fabricki ide sa portokalovim svetlom. ako zelis plavo svetlo onda obrati se nekom serviseru koji ce to da obavi.

Bahati [SiD] je napisao(la):
...taj bag se ispravlja u fw18 koji ima da se skine sa siemens sajta...

Da li (trenutno) novi telefoni koji se prodaju kod nas su sa ovim fmw. ili mora naknadno da se ubacje...

P.S. Kako se to radi (kablic + programcic)?

SuperStarr je napisao(la):
Da li (trenutno) novi telefoni koji se prodaju kod nas su sa ovim fmw. ili mora naknadno da se ubacje...

P.S. Kako se to radi (kablic + programcic)?
vidi da ti kazu u radnji. ja sam odneo u servis da mi urade update, kabl za c55 se tesko nalazi i nesto je smorna situacija - treba ti dva (original i kopija) da bi mog'o sve da radis. :eye:

inace, trebalo bi da sa originalom i programom sa siemens sajta sve radi k'o sat.

Sve u svemu, ne isplati mi se da se njakam.

Vrh Dno