Šta je novo?

Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth

kellhus

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.12.2013
Poena
69
00C800007293702-photo-sid-meier-s-civilization-beyond-earth.jpg
Konačno, pred nama je naslednik legendarnog Alpha Centaurija!!:Klanjanje
http://www.dsogaming.com/news/sid-meiers-civilization-beyond-earth-announced-sequel-to-alpha-centauri/?utm_source=rss
Sid Meier is currently working on Civilization Beyond Earth; a new Civilization game that will be the sequel – or rather a “what would happen after Civilization V” game – to Alpha Centauri.

Sid Meier’s Civilization Beyond Earth will feature 3 types of planets from lush vegetation to airy decaying worlds.

Players will start with an Outpost and their one and only goal will be to survive.

Here are the main goals that players will have to fulfill:

- Find proof of existence of an ancient life on the planet and try to make a first contact,
- Resume contact with Earth by deploying a satellite,
- Return to Earth (if you find out it still exists),
- Host Terran refugee on your new planet.
eQdQYbD.jpg
4op00Di.jpg
Sjajna vest za sve starije PC gamere. Ovo se dugo čekalo, nadamo se da će igra Alpha Centauri nadmašiti a u svakom slučaju siguran sam da nas čeka još jedna vrhunski zarazna strategija.

Ja bih voleo da nastavak bude bolji od originala, ali je to djavolski posao. Covek koji je osmislio i napravio Alphu nije odavno deo Sidovog tima. Ne znam samo ko ce da im programira AI, jer Alpha ima najbolji AI od svih igara koje su izasle za PC do dana danasnjeg.

Pokušavao sam da igram Alpha Centauri, ali me ubi u pojam starinska grafika i još gori starinski UI. Nadao sam se u moderni remake, nadam se da će ovo biti upravo to što sam želeo, samo da ne uprskaju.

Pokušavao sam da igram Alpha Centauri, ali me ubi u pojam starinska grafika i još gori starinski UI. Nadao sam se u moderni remake, nadam se da će ovo biti upravo to što sam želeo, samo da ne uprskaju.

Skini GOG verziju koja moze da se tera u visim rezolucijama, a sadrzi i exp u sebi.

jako mi se svidja trailer, samo jos cekam da se pojavi gameplay, jer me to najvise zanima :)

Skini GOG verziju koja moze da se tera u visim rezolucijama, a sadrzi i exp u sebi.

Grafici ne fali ništa ali njegov drugi problem i te kako stoji. Vrlo je teško nekome ko se navikao na modernije Civove da se navikne na UI u Alpha Centauriu (i gomili drugih strategija iz devedesetih). Problem su upotrebljivost UIa i ukupna pristupačnost igre, 4X žanr je značajno napredovao po tim pitanjima ako već po drugima nije.

Posto mi je Alpha uvek bila drugi najomiljeniji 4X naslov, ovo ce definitivno biti jedna obavezna kupovina.

Hehehe, potvrdjen je Mantle support za igru! Civ5 je imao odlicnu podrsku za unlimited broj CPU threadova, ali Mantle ce doneti jos bolja poboljsanja. Mantle/DX12 ce biti savrseni za igre koje jako puno traze od procesora.

Potvrdjena i SteamOS/Linux verzija. Verovatno ce i CivV takodje stici na SteamOS u Goty izdanju.

Nevezano za ovu igru, na SteamOS stize i Witcher 2, kao i gog klijent. Za ocekivati je i Witcher 3 da bude SteamOS launch title, samo jos nista nije potvrdjeno. Zapravo, za sada skoro svi osim japanaca i EA/Ubisoft dobitnog komboa ce izdavati igre za SteamOS. Kada se samo setim kako je bilo pre dve godine. Valve je cudo.

SteamOS je kul, samo da srede drivere, igre mnogo losije rade nego na windozi sa ukljucenim AA.
Jedva cekam da ovo chudo izadje...

Mislim da će ovde pasti preorder čim se nađe dobra cena, igra će garant desetine i desetine sati zabave nuditi a znajući Firaxis skoro je sigurno da će igra dobru podršku za modove imati..

Da, ponekada se primeti botovanje mada u vecini slucajeva lepo se uklapa...to ipak vise govori o forumu, userima temama i moralno etickom odnosu prema opstem interesu nego o samom botu. Nadam se da ce nekadasnja orjentacija bench-a prema kvalitetu opet izbiti u prvi plan...za srozavanje je iskljucivo kriva moderacija...

Treba odmah hejtovati i kritikovati.. Bot je svako ko je optimističan i ko neku igra sa nestrpljenjem isčekuje.:D

Pises gluposti, gomilas postove i odvalicis paznju srozavajuci nivo konverzacije na burek forum gde smo se svi okupili da se lepo druzimo a sta je napisano nije toliko vazno.To sto ti zeljno ocekujes naslov nije razlog da o tome napises tonu beskorisnih postova dovoljan je jedan besmislen post...sto je najgore na sugestije da oladis sa praznim postovima u kojima ili nema nicega ili referenciraju na nista ili su potpuno bez logike, ti odgovaras dodatnom navalom "kao postova" pokazujuci zavidan nivo nekulture, suprostavljajuci se clanovima koji imaju zavidan staz, za nekoga ko je juce stigao to je u najmanju ruku bezobarzno i nekulturno...jednostavno tebi treba obdaniste da se igras sa drugarima ali ovde ljudi nece pravo obdaniste vec ono za odrasle a potrebu za dokazivanjem vise ces utoliti na fejsu ili nekom blogu, burek forumu i sl. mestima gde se lepo moze druziti na osnovu drzenja radi...

Ti momče mene fino na ignore listu dodaj i problem će time rešen biti.. Niti ćeš videti moje postove koji te vređaju toliko niti ću ja više čitati tvoja pametovanja o ovome forumu i tome kako je nečije mišljenje manje vredno jer eto manje postova i godina staža na forumu ima. Forumsko iskustvo će obojici ugodnije biti.
Sada sa ovom diskusijom stanimo te se vratimo na temu a to je igra Civilization: Beyond Earth..

Ti momče mene fino na ignore listu dodaj i problem će time rešen biti.. Niti ćeš videti moje postove koji te vređaju toliko niti ću ja više čitati tvoja pametovanja o ovome forumu i tome kako je nečije mišljenje manje vredno jer eto manje postova i godina staža na forumu ima. Forumsko iskustvo će obojici ugodnije biti.
Sada sa ovom diskusijom stanimo te se vratimo na temu a to je igra Civilization: Beyond Earth..

Nisam ja rekao da je tvoje misljenje manje vredno jer imas manje staza vec zato sto pises gluposti, procitaj malo bolje.

Evo šta TB kaže o najavi Beyond Eartha:

Vrh Dno