Šta je novo?

Sibacine za PC

hrcak

Slavan
Učlanjen(a)
07.12.2007
Poena
304
Ko sto gore pise sibacine na pc u stilu dead or alive ili tako nesto. Bas mi se igra nesto tako na PC, ako znate napisite :)

P.S: imam gamepad za uzivanje :)

Pozzz

Bese ima onaj Guilty Gear XX..

Je l' ti trebaju sparinzi ili neka igra u kojoj prelazis sam nivoe ili u kolektivu prebijas sta stignes? Meni bi dobro dosle neke igre iz ovog drugog tabora, nesto kao Marvel Ultimate Alliance.

Kakav glup naziv "sibacine".... :trust:

Za PC već godinama nije izašlo ništa interesantno, mislim da je najbolje igrati nešto preko DC emulatora, recimo Dead or Alive 2 Limited Edition ili Soul Calibur.

Daj adresu nekog dobrog DC emulatora.

Capoeira Fighter 3 - Ultimate World Tournament

Uuu, ovo je dobro samo tako, problem je što ponekad dobija napade kočenja i usporavanja. Bilo bi dobro da igra može da se izvadi iz Browser-a i igra posebno.

A jel' ima nesto na foru (starog) Panishera, samo 3D? Da ides ulicom i mlatis sve oko sebe :D

Koristite emulatore, bolje nećete naći.

A dobro, mogu i emulatori, samo ne znam koje igre su dobre na njima (tabacine) :p

Nisam znao da ih je ikada i bilo... Nema ih godinama. Konzole su za tabacine zakon.

Meni ne radi PSX emulator na Visti. Hteo sam da igram Wipe Out ali nažalost nisam uspeo da ga pokrenem. Zezao sam se i sa onim pluginovima ali ništa nije uspelo. Igrao bi i Tekken i Soul Edge (ili je to isto?) vrlo rado ali... Ne znam dal je do moje nesposobnosti ili do Viste.
Instalirao sam ePSXe i isprobavao razne BIOSe i GPU pluginove itd ali ništa, samo crnilo... Možda neki drugi emulator?

Warriors Orochi :Klanjanje

P.S. proradio PSXemulator, samo je trebalo staviti plugin za cd imidže :)

poslednju tabachinu koju sam istrpeo do kraja i bas mi je prijala je Jade Empire Special Edition

jade_empire_pc_53.jpg

E, ovo sam hteo da probam, ali me mrzi da sada skidam 2 DVDa :p

A kako se zove ona igrica na fazon Fighting force-a, izasla je oko 2002. Naziv je jedna rec... Rage, ili tako nesto...

Pre tri godine je izasla skromna imitacija Soulcalibura Mythic Blades, ali posto nije nasao izdavaca postao je shareware i naravno nije se bas proslavio.
Likovi u igri i nisu tako lose dizajnirani i animirani, ali su arene tako lose uradjene da oci zabole.
Arhivirana igra je svega 90MB velika, i lako se nalazi na netu pa ko zeli moze da je proba.

Evo shotova sa oficijelnog sajta:

http://www.vermilliongames.com/mb_en_sc_01.htm

Poslednja izmena:
Jel ima neki (koji?) ;) Mortal Combat da moze da se igra preko tog (kojeg?) ;) emulatora? Ili bez njega?

Odnosno koji je poslednji nastavak ove igre za PC?

Hvala

Poslednja izmena:
imas sve MK do 4 tog dela, nisam siguran za peti, tj 5.5. Ne treba emulator.

Poslednja izmena:
Imas MK 4 Gold (isit kao obivna 4ka sa + jos 4 borca iz prethodnih delova) za Dreamcast, kao i onaj Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero za nintendo 64, mada je dosta zaje*an za igranje :D

Ma najbolji je MK 2 za MAME emulator :)

Ima još dosta nastavaka MK ali nijedan nije za PC :((((

Nazad
Vrh Dno