Šta je novo?

Shutdown timer program

• Začetnik teme Začetnik teme Delija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Delija

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
905
Do sada sam u sreci i veselju koristio Benchmark Shutdown, medjutim potreban mi je programcic koji moze da "baci" sistem u hibernate. XP-ov power management bas i ne radi kako treba (npr. "ubije" ViPlay i lepo ode u hibernate, medjutim ne radi mi sa WinAMP-om ???), tako da mi ne radi posao.

Any suggestions?

Vidi ovaj Ji, em je moderator em ne chita postove, sramota 😛

Delija je napisao(la):
Do sada sam u sreci i veselju koristio Benchmark Shutdown, medjutim potreban mi je programcic koji moze da "baci" sistem u hibernate. XP-ov power management bas i ne radi kako treba (npr. "ubije" ViPlay i lepo ode u hibernate, medjutim ne radi mi sa WinAMP-om ???), tako da mi ne radi posao.

Any suggestions?
Sa duznim postovanjem, Bench shutdown je s*nje 🙂

Ja koristim Chameleon Clock (doduse starija je verzija...) koji osim toga sto zamenjuje budjavi Win clock, ima kalendar, podsetnik (alarms) i naravno Actions u okviru svakog. Ako pod hibernate podrazumevas 'Stand By' to ima ova trojka koju ja imam... ne znam do koje verzije je sad dogurao. Pored toga ima i shut down uz mogucnost da prvo pogasi tekuce programe, pa tek onda gasi i Win...

morlic je napisao(la):
@andjelkoyu: hvala
Khm, nije se to odnosilo na tebe (ako si ti autor progija) vec na tvoju aplikaciju :d

Sorry ako sam te uvredio 😛 , ali stvarno je smor ono blinkovanje, nema minimizacije u tray, nedostaju inteligentnija setovanja... a ja volim all-in-one resenja 😉

Ma zezam se, ima dosta mesta za poboljsanja. Stvar je u tome sto je verzija 2 okacena ali nije nista uradjeno po pitanju zelja korisnika. Mogli bi to da promenimo. Da rezimiram:

1. Mogucnost da program ne blinkuje 🙂
2. Spustanje u tray

Poenta je da program bude prost za koriscenje i da nema brdo smarajucih opcija i prozora.

Nazad
Vrh Dno