Šta je novo?

Shutdown day 2007

Fina ideja. Ja sam za...
Pokusacu svakako.

Svašta. Pa naravno da bih mogao, ako ne moram da radim. Imao sam izbor da nosim komp na skijanje, pa nisam. Onda su me ostali zayebali, pa smo u kući na planini imali 3 laptopa (zavisnici), konekciju preko GPRS-a, i divx plejer.
A isključiti komp je lako, ne samo na jedan dan, nego i više. Samo upališ Xbox i eto... :)

Uuu, ala bi ti sada Driver ljushtio kozhu sa ledji zbog ovoga..
BTW.. AJ imate poziv sutra u Austriju
promocija PS3 :D

Meni je svaka subota "shutdown day"...
Posto petak krecem kuci, nedelju vece se vracam u bg, gde mi je komp...
Tako da, cu podrzati akciju... :)

Ne provodim bas toliko vremena pored kompa iz prostog razloga sto radim 6 dana u nedelji,imam devojku a moram nekad i da spavam,tako da "shutdown day" ne dolazi u obzir.

Pa bez PC-ja ? Ne..... poshto ga imam i na poslu a onaj kuci mi radi 24/7 pa i kad dodjem kuci sedam za njega.... Izuzeci su godisnji odmori i Kampovanje za Prvi Maj :banana: :bottle: :,,: :cigar: .......ali poshto za Prvi Maj imamo PC u kampu na kom pushtamo muziku nije ni Prvi maj bez PC-ja nego samo onih 10-15 dana na moru....

imate poziv sutra u Austriju
promocija PS3 :D

Plejstejšn 3 od sutra u Beogradu

Sutra u Beogradu počinje prodaja konzole za kompjuterske igre "Plejstejšn 3" kompanije "Soni" paralelno sa evropskom premijerom. Konzolu će u Srbiji prodavati radnje kompanije "*******", u čijem je sedištu u Beogradu danas na konferenciji za novinare predstavnik "Sonija" Hal Bejm (Bame) rekao da je uz "Plejštejšn 3" već spremno početnih 30 igara i 130 filmova.

Source: B92 Vesti

Koja glupost ova akcija. Koliko ima zaludnih ljudi na ovom svetu pa to je cudo jedno... I kao loze nas papane, da li MOZEMO. O moj Boze hocu li izdrzati? Ma jok mi smo svi retardi.... Necu bre da ga gasim ako mi je potreban zato sto NE ZELIM.

Zavisnik, zavisnik! :)
Ajde u znak protesta, protestuj :)

Opet akcija ispiranja mozgova na globalnom planu i to sve za naše dobro. Retardi ujedinite se. Pa naravno da ću da ga palim kao i svaki drugi dan. Puna mi je glava takvih akcija gde neko brine brigu o meni (i mojoj poslušnosti).

Evo je i subota, pa da se vidi da nisam bez racunara. Doduse, na poslu sam, pa mi se to moze uzeti, jelte, kao opravdanje. A i da vas ne lazem, da sam kod kuce, s opzirom na vremenske (ne)prilike, verovatno bi se svi ventilatori u kompu vrteli uredno. Hajde i vi ostali "subotari" da vas cujem! :type: :type:

:d

Evo sad cu da ga ugasim... Uzimam jos 512MB ram pa da ubacim LOL

Uh, ja zaboravio da je danas SD 07:D Bas sam se potresao... Mada danas mi je komp bio manje upaljen no obicno... Radna subota na faxu..:mad:

Ja ugasio da gledam kako nas Kazahstan dere u fudbalu. Tad i nikad više.

Ja ugasio da gledam kako nas Kazahstan dere u fudbalu. Tad i nikad više.

Šta, "tad i nikad više" si ugasio komp ili "tad i nikad više" nas Kazahstan odrao u fudbalu?! :-devil-:

Ja bogami nisam gasio komp, a evo i danas nastavljam istu tendenciju :p

what did you do on shut down day - TOP resaults:

sex [88]
I used my computer [78]
fucked a goat [26]
browsed engadget [23]
This is stupid... [18]
worked [14]
sleep [14]
Warhammer 40k!! [12]
nothing [12]
watched TV [11]