Šta je novo?

Shtelovanje automobila za NFS ProStreet

booris

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
319
Imam CHEVROLET CORVETTE C6 (0-100 4.8 sec, 0-160 8.5 sec, max 299)
I pod idealnim uslovima 1/4 mile prelazi za 12.4 sec shto je uzzasno jer svi me deru na dragu :mad:
Imam dovoljno novca da kupim bilo shta od oprme. Dakle kako da nabudzim da leti??? :whip::whip::whip:

Hmm a da promeniš auto ja imam 12s sa Subaru Imprezom i to sa level2 stepenom tuninnga a možda imaš loše reflexe?:D Ako ti kažem da sam sa onim kilavim Chevroletom na početku igre kada imaš za opciju samo njega i Hondu Civic imao 13.29 a on je besplatan i naštelovan bez opcija za budzenje razmišljam da li ti umeš da dobro zagreješ gume na početku to ti dosta znači vežbaj malo to veoma je bitno:)

Au 12 sec to je bre mnogo sporo

Evo nezagrejeane gume i bez nitra

Poslednja izmena:
Imam CHEVROLET CORVETTE C6 (0-100 4.8 sec, 0-160 8.5 sec, max 299)
I pod idealnim uslovima 1/4 mile prelazi za 12.4 sec shto je uzzasno jer svi me deru na dragu :mad:
Imam dovoljno novca da kupim bilo shta od oprme. Dakle kako da nabudzim da leti??? :whip::whip::whip:

Imas dyno test u garazi, a imas i tjuning.

prvo i osnovno su brzine. Moras ih namestiti tako da imas sto vise snage i sto krace brzine ali da ne preteras jer onda neces moci da ih menjas. Generalno, sve brzine smanjis sa pola na nekih 1/3 pa razvuces samo od prve i druge ka tom odnosu. Onaj poslednji slajder je podesavanje velicine zubcanika (uprosceno receno), ako je on veci (na desno) auto ce imati vecu krajnju brzinu ali ce i sporije ubrzavati. Ako ti je auto dovoljno jak onda mu ni to ubrzanje nece biti problem.

Generalno, za drag zelis da sto pre dodjes do nekih 300km/h i odatle pa nadalje nije ni bitno kolko ubrzanja imas posto si vec pred kraj trke. Dakle sto pre do sto vece brzine.

imas engine tjuning (nesto tipa cam tuning) to gurnes skroz desno na advanced.

nitru zatvori malo ventile a daj mu vise pritiska.

na kraju ostaje tvoja voznja. Ja svojim autom nekad napravim 7.96, a nekad 10 (kad se zeznem posteno). Sve ti je u tajmingu menjanja brzina i ubacivanja nitro-a, gledaj da nitro istreses negde u 4toj ili 5toj brzini kad ubrzanje pocne da opada...

ah da, podesi i aerodinamiku (delovi i bodykit) i spusti auto skoro skroz dole.

Nitro se bre istresa u 2 brzini, jer mu kasnije ne vredi kraj, finish, the end, kapis? :)

to zavisi od auta kojim vozis. Moja mazda je u trecoj brzini posle 2.5sec ili tako nesto, znaci tek od cetvrte ima smisla ubaciti nitro...

Cek bre ides na 1/4 mile i ti korstis nitro tek u 4 brzini trka je gotova pre nego sto ti istrosis nitro! :)

Edit: koja mazda da probam sa njom i koliko ti treba za 1/4 mile sa nitrom

Poslednja izmena:
mazda RX8. sa level 3 delovima si u 4-toj brzini za 3 sekunde, imas vremena ihahajjj :D

Samo cu reci sledece: Pontiac GTO (ne onaj matori nego novi) rezultat na 1/4 mile ispod 8sec (zaboravio sam tacno koliko).Jes' da je na lvl 3 :)

Dobar drag rezultat je oko 6.5 sec a sve iznad toga je lose

Ma ni ne sjecam se tacno pravo da ti kazem,mozda sam isao ispod 7,ali pobrisah Nfs juce tako da ne mogu tacno da znam koji mi je najbolji 1/4mile drag.A koje vrijeme je ok na 1/2mile?

pa koje reko da jeste, da jeste bio bi dosadan vecini. Elem, nije nemoguce preci 400m za 8sec ;) Veci je problem imati tako dobar menjac i tako brzo menjati brzine u pravom autu hehe :D

moze sa nitro chetom, znaci drzis nitro koji je neogranicen, aj pogledacu i ovo...

Ljudi dajte kako ste podesili automobile :mad:

I da li mozze neko da mi otkrije koji automobil i kako da ga podesim za wheeli competition :trust: Ako sam dobro pogledao ovi od mene trazze da ga vozim kao motor???????:zgran:

Ako nekom treba osnovno podeshavanje shto mi je dostavio hrcak puno mi je pomoglo: Najbolji auto ti je zonda podesavas ga tako sto sve kupis 3 nivo osim suspenzija to na nivo 2. Motor stelujes na retard i stavi 1 i 2 do kraja desno da ti se auto ne bi dizao i to ti je oko 6 sec na 1/4 ako hoces otvori temu o stelovanju automobila

Pozzz

@gx-x

Ti mislis da se bez citova nemoze ispod 7 sec (nesto malo truda i postizes svaki put). Grdno se varas. Immposible is just word for me :D

Brisanje igre

Da li neko zna kako da izbirishem igru i krenem ispochetka. Kada idem na uninstall igra se obrishe, odem u Program Files obrishem ostatke, instaliram ponovo i kada udjem u igru opet imam one iste karijere kao da nisam brisao igru. Kako da je se reshim i ponovo lepo krenem izopchetka :wall::wall::wall:

odes na carrier i umesto continue stavis "New carrier"

Lepo odes u my documents i obrises profil i to je to :)

Vrh Dno