Šta je novo?

Shta raditi-savet?

rossi-old

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
350
Naime,imam 7600 gt by gigabyte,pasivna...

Sad,ona je vec pocela malo da "zeza" sa novim igrama,tj nece sve da radi na max😀

Pitanje je,da li uzimati sad neshto tipa 7900 GTO jer za vishe nemam para,ili cekati seriju 8*** da malo padne cena,a kesh koji sam nameravao da "dodam" za grafu uloziti u josh giga memorije ili tako neshto...???

Hvala unapred i pozdrav:wave:

Cuvaj pare za directX 10 graficke, vidis da su na pragu. Masina ti je stvarno odlicna, i mislim da je bolje da uzmes jos giga rama sada, a za grafiku se strpi.

Cuvaj pare za directX 10 graficke, vidis da su na pragu. Masina ti je stvarno odlicna, i mislim da je bolje da uzmes jos giga rama sada, a za grafiku se strpi.
Slažem se, pogotovo što cene grafičkih padaju daleko brže nego cene RAM-a.

Poslednja izmena:
da li je bolje da uzmem josh 2*512 ili da prodam ove i da uzmem 2* 1 gb ali na 800?

Dva puta 1GB, zeznuo si se bio i sa ovim 2x512, ali ako mozes to da ispravis, ispravljaj!

ako ti secka igra zbog toga sto si stavio max texture u igrama, onda sacekaj malo i kupi neku DX10 graficku sa 512rama, nema druge

ili se kontrolishi pa stavljaj medium setting 🙂
jes da su high podesavanja lepa za oko ali samo ako stanes u igri da razgledas..... ja ne pamtim kad sam to radioposlednji put, pogotovo ako igras nesto online, bio to RTS ili FPS

online ne igram nishta,samo ovako shto bi rekli za svoju dushu...🙂
Verovatno cu uzeti da prodam sad ove dve memorije ili cu cekati dx 10 pa da sve komplet zamenim i mem i grafu...

I ja sam veliki ljubitelj eye cany grafike,tako da znam sta sledi kada igra ne radi u 12x10 sve na high :crash: . Uz 2x1 gb rama,sasvim slobodno mozes da uzmes 7900gto jer ti jedino nece radidti Oblivion i jos mozda dve-tri igre...Po meni je bolji izbor x1900xt 256 za iste pare

pa i nije bas. ipak je ovaj 7900GTO brzi i na defaultu...

Ne moze nikako 1900XT 256MB da bude bolji izbor. Ima dosta razloga, nemam nameru da pisem nijedan!

Nazad
Vrh Dno