Šta je novo?

Shta posle 8800GS...

activated1

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
709
Elem danas su mi javili da je moj ASUS 8800GS neporavljiv i da cu biti razduzen. Cifra za koju ce me razduziti je josh nepoznata, ali po nekoj gruboj racunici ce to biti 6500din, e sad treba da odaberem sebi novu karticu. Na tih 6500din razduzenja bi mogao josh max da dodam 50e jeste da bi i to bilo natezanje. Aj da chujem shta da pazarim? :p

Iskreno razmishljao sam da pazerim ponovo 9600GSO, ali nema. Bar ne kod ovih kod kojih ja nabavljam. 4850 je svakako u razmatrnju al je on neshto preko max budzeta.

Eh, ne mogu sve finansijski da podmirim...vrlo rado bi ja i CPU menjao ;)

Poslednja izmena:
Elem danas su mi javili da je moj ASUS 8800GS neporavljiv i da cu biti razduzen. Cifra za koju ce me razduziti je josh nepoznata, ali po nekoj gruboj racunici ce to biti 6500din, e sad treba da odaberem sebi novu karticu. Na tih 6500din razduzenja bi mogao josh max da dodam 50e jeste da bi i to bilo natezanje. Aj da chujem shta da pazarim? :p

Uhhh brate pazi. Imas za 10 500 - 11 000 ATI radeon 4850 512mb. To obavezno gledaj da uzmes, samo ako imas kitne da dodas. Trebace ti mozda 60 evra da dodas, ali STVARNO se isplati. Greota ne uzeti.

Ako ti se ne daju pare, mozes i da uzmes neki 9800 GT , cak ne bi morao ni 50 evra da dodajes. Na tih 6500 falilo bi ti jos 40ak evra.

Ali 4850tica prvi izbor definitivno.

3870 ATI ne bih preporucio zbog crysis-a pre svega. Na toj igrici 38xx serija se nije bas najbolje pokazala.

XFX-a nema, ima samo preko web shopa shto meni ne odgovara, jer je to maloprodaja. Pa ovaj moj dobavljach ne moze da poruchi. Palita sam gledao u Imtelu (poshto sa njima rade) i nema ga.
A shto se 4850 tiche cena je OK, ali moj budzet nije ;)

ako nemas za oba uzmi prvo jedno pa drugo ;)
bolje sada uzmi 4850 polovan za 120e i lepo igras igrice i posle kad budes ima para uzmes neki E8XXX i miran ti mozak :)
ako radis neshto ozbiljnije na kompu onda uzmi CPU . . .

pa ljudi lako je reci ja bih se ispruzio sta ako covek nema trenutno para da opljacka banku

Dajte ljudi nema tu mnogo filozofiranja....

Ako može Power Color 4850 za 10700din super, ako ne može onda 9800GT 512Mb ili 8800GT 1024Mb za oko +- 9000 din.

Priča šta je bolje pada u vodu kad se na papir napiše max cifra.

Nazad
Vrh Dno