Šta je novo?

Shta na preklop do 100e?

isnogood

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
895
Video sam par samsunga i lg-a koji se uklapaju u to.

MORA DA JE NA PREKLOP
MORA DA IMA DA JE OTVARANJE JAVLJANJ 🙂

telefon je za mog tatu koji slabo vidi...teshko nabode dugme za javljanje 🙂
a ja ga chastim pa mi je budzhet ogranichen.

I moje mišljenje je da Motorola V360 izgleda očajno, dok je funkcionalno OK. Nisi rekao da li ti je još nešto bitno od funkcija. Ukoliko ne tražiš više od onoga što si napisao, moj glas ide za Samsung X300.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Izrada nema nikakve veze sa dizajnom, ne mešati pojmove. 🙂

BTW, nisam pipnuo telefon, tako da se ograđujem, ali na viđenje ne deluje uopšte nekvalitetno - posebno sudeći po iskustvu ostalih V modela, svi su umereno ili poprilično robusni.

Mislim da je u pitanju jedna veoma dobra kupovina, posebno uz opciju stavljanja Transflash kartice. Ima li neko iskustvo kako mu funkcioniše MP3? Mislim da je u užem izboru da bude jedan odličan poklon. 🙂

v360_front_tright.jpg

v360_front_left.jpg

v360_open_right.jpg

Imam dva telefona, B-S C81 i Moto. V360. Trudim se uvek da budem objektivan posto se i ne palim nesto posebno na mobilne ali V360 je sasvim ok telefon. Mp3 radi odlicno, zvuk preko slusalica je super. Oznacis koje pesme da pusta i to je to 😉. Sad cekam da se ubaci novi software posto je ova moja na Vodafone, pun je net raznis skinova koji povecavaju finkcionalnost ovog telefona.
Sve u svemu, odnos cena/dobijeno je 10+

p.s. kad je u pitanju kvalitet izrade, tu sam picajzla i ovaj mob je jedan od retkih koji ne kvrckaju u ruci kad ga stisnes 😉

Poslednja izmena:
ma ne mora nishta da ima u sebi..samo da je shto jachi i da ne crkava 😉
video sam samsung x490 valda za 75e...pa sam se zamislio... 😉

Ipak ima, ali za 5 jura više... šta se dobija u pakovanju, to i mene zanima... deluje baš fino, eto predloga za seku 🙂 ...

U pakovanju? Punjac i slusalice, inace ide i kartica od 64Mb koja se u Srbiji ne dobija, ili malo gde da 😉

Da li si sigurno obratio paznju na lg u8290 .. :trust: po meni, za razliku od gore preporucene motorole, ovaj telefon nudi mnogo, mnogo vise..i vredi dati jos 10e vise nego za tu v360.. btw imas je u malim oglasima povoljno..
:wave:
gox

skupi sve predlozi...vidim ja da cje da padne onaj af51 ili neki samsung 😉

Burazer i ja smo uzeli do sad nekoliko telefona kod njega i svi su radili odlicno, ako to pitas😉
Garancija je 6 meseci.

Da, na to sam mislio😛 , to je jedino mesto gde sam uspeo da nadjem v360, juce sam ga pokupio i kaze lik da ce imati jos, dakle radnja se zove Spile tel. 022/553-382, Indjija.

Hvala i pozdrav!

za sada nishta,ali bicje x500 i af51 definitivno...

za sada nishta,ali bicje x500 i af51 definitivno...

Jesi li drzao u ruci af51? I meni je bio jedan od kandidata za kupovinu ali kada sam ga propustio kroz sake odma' sam odustao od njega, ***-e k'o ogledalo, samsung je sasvim ok, ne znam koliko kosta ali ako je ~110e, mislim da nema sta da trazi pored motorole v360.
Samsung x500 vs. Motorola v360!

motorola je vecja ..ne svidja mi se..a funkcije ne bi bile iskorishtene 🙁

nisam imao af51 u ruci....nadam se da cju ga videti danas/sutra stalno sam u nekoj guzhvi 🙁

Nazad
Vrh Dno