M
marky
Guest
shta moze da se kupi za 200-220 eura od video karta kod nas .. kupio bi za firmu samim tim zanimaju me cene BEZ poreza .. hvla puno ..
Što? Meni moj G400DH sasvim dobro obavlja posao i pravo da ti kažem ne znam ni jednu drugu karticu koja bi mogla da ga zameni, a ti?byMaX je napisao(la):Bolje da se ne strpi kao ti Magick, pa da ostane sa G400 u masini!![]()
U svakom slučaju ne treba žuriti. Da sam igrač ja bi' se zadovoljio nekim GF2 ili GF3 MX rešenjem do daljnjeg, a kintu bi prištedeo za neki veći apgrejd. Sa GF4 ne dobija ništa spektakularno, samo veći frejmrejt, a nova generacija GPU-a je već nešto drugo.Elem, Ti4200 je odlicna kupovina, DX9 akceleratori ce oko Bozica kostati 300-400 eura... Pazi kako preporucujes cheers
Da, verovatno će mu život otići nizbrdo zato što ne može među prvima da igra te igre u 1600x1200x32 sa 100fps-a. Šta fali 800x600x16 i 45fps-a?MAD_MUzzY je napisao(la):Magick ... how about Doom3, UT2?![]()
marky je napisao(la):shta moze da se kupi za 200-220 eura od video karta kod nas .. kupio bi za firmu samim tim zanimaju me cene BEZ poreza .. hvla puno ..
omnik je napisao(la):Ma bre... bolje je sacekati DX9 graficke, ali sa nekim GF3Ti200.Sluzice super sigurno do proleca sledece godine...
Pozdrav!:
omnik je napisao(la):Ma bre... bolje je sacekati DX9 graficke, ali sa nekim GF3Ti200.Sluzice super sigurno do proleca sledece godine...
Pozdrav!:
Mister No je napisao(la):Kakvim crnim GF3 Ti200 kad za iste pare clanovi ovog foruma mogu dobaviti GF4 Ti 4200 ???
Pozdrav
... na ovo ne mogu da se ne nadovezem... recimo dobar provod, dobru ribubyMaX je napisao(la):Sta pozeleti vise!???
RamOne je napisao(la):... na ovo ne mogu da se ne nadovezem... recimo dobar provod, dobru ribu... sto vecina nas ne moze da priusti ako previse ulaze u hardver, svrsishodnost je najbitnija, to se shvati vremenom
![]()
byMaX je napisao(la):GTA3 najbolje izgleda tek od 1024, a 1280*960 je preporukaa... GTA3 ce raditi na GF3 u ovoj resoluciji, ali samo na zver masini *athlon 2100+ KT333*.... Ako neko ima Tandera na giga i nesto, onda mu treba GFTi4200... A on vec sada kosta nesto vise od 200 eura.. npr. ovaj MSI sto je kod mene... koji jos moze da se klokuje... do GF4400 pa i GF4600 modela (bezmalo - 20 MHz za memoriju) i to stabilno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari