Šta je novo?

Shockwave dw460 naopaki titl

markoncic

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2004
Poena
319
Dakle, plejer iz naslova ponekad titlove prikazuje naopako (kao slika u ogledalu), zanima me da li ima nek firmware koji to resava?

pored ovih problema sa titlom kako se jos pokazao doticni plejer?ako mozes da napises par reci
o ukupnom utisku.da li je vredan tih para?

Za razliku od nekih drugih shockwave-a kod ovog daljinski radi sasvim dobro. Za sada nije izbirljiv, cita sve. Postoji mogucnost promene fonta titla, pozicije titla kao i pozadine.Moze da se okaci na zid, jedino je taj problem sa titlom koji se resavao ranije firmware-om, ali za sada nema za ovaj model. U pitanju je veoma retko koji titl. S obzirom na cenu (3799 din) vredi te pare.

dw460

I ja sam pre 2meseca kupio DW460, veoma sam zadovoljan njime ali takodje imam problem sa okrenutim titlovima (ogledalo efekat). Interesuje me kako se to moze otkloniti i koja je procedura bila kod predjasnjih modela. Da li se to sto se radi mora odraditi na komp. ili se doradjuje sofver na samom dw460 player-u. Ako moze detaljnije objasnjenje jer nisam bas vican tj. za sebe mogu da kazem da sam amater....
HVALA......

Na nekim (Shockwave :) ) plejerima se "okrenuti" titl pojavljivao kada u nazivu titla postoji "The...".

Poz

The- okrece titl (ogledalo efekat)

Da bre. To sam i ja primetio za THE u naslovu ajd da probam da izbrisem te THE-ove pa cu da vam javim kako sam prosao

Sve titlove koje nemaju u prevodu i filmu THE cita...
provereno...
ali mene i dalje muci nemogucnost citanja XVID-a... a mnogo filmovi koje imam u kolekciji su bas u tom formatu! Da li nekom pada na pamet kako bi ovo moglo da se resi? Firmware? Ako uopste postoji.... posto sam prevrnuo ceo google bez rezultata! :S

lol, bas se sad spremam da stavim komp da konvertuje xvid u divx, posto drugog resenja nema (nisam ekspert, ali bih rekao da je do cipa za dekodiranje :d)
btw, koji je najlaksi nacin za divx->xvid? probao sam sa tmpgenc, ali mi nesto baguje (tj izbacuje nekompresovaj fajl kao output)

Nazad
Vrh Dno