Šta je novo?

ShockWave DW333 - kupljen

Kako napraviti playlistu mp3 pesama

Imam DW333. Kad kliknem na "prog" taster dobijem spisak svih mp3 pesama na disku. Disk ima nekoliko foldera.
Hteo bi da napravim playlistu. Znaci da menjam redosled pesama koje ce se pustati i da brisem neke iz tog spiska. Mislim da je svima jasno sta znaci playlista :)
Procitao sam teme za DW330 i DW333 na vise foruma ali nisam nasao nista o tome. Zvao sam ovlasceni servis (Smart) i oni takodje ne znaju.
Molim za pomoc :wall:

ja nisam siguran da to moze na dw-333?

A na DW330? Ako na DW330 moze onda bi mogao da probam isto na DW333.

Izvinjavam se sto vadim temu iz bunara,ali posto je zadnji post bio pre skoro pola godine,interesuje me da li ima kakvih novina sa DW330,novi firmware,neke ispravke.
Najverovatnije cu ga uzeti..pa ono...:D

Hm, ja jos uvek čekam fw koji prepoznaje više od 5 titlova u istom folderu..
Šta da ti kažem, sad je već malo mator (odn verovatno postoje drugi sa nekim boljim opcijama), ali je zato i jeftiniji. U svakom slučaju, korektno pušta sve što sam mu gurao (osim HDV filmova :D ) i to je to.. radi posao (osim Dolby ProLogic2 koji ili nisam uspeo da uključim, ili je on stvarno shit)

Za plejlistu, malo je kasno, ali ako ima neko ko nije već provalio:
kad nađeš pesmu koju bi da ubaciš u listu, selektuješ je, pa pritisneš title na daljinskom i tako za svaku
Kad ih sve ubaciš, menjaš "pogled" sa tasterom prog
Znači prvo ti je ono normalno struktura sa folderima, pritisneš prog i dobiješ listu svih pesama na disku, pritisneš opet prog i dobiješ prikaz plejliste

Pomoc, stavio sam f/w na kome je pisalo dw333 a ono je dw330 i sad sam se zarobio sa tim. Probao sm da stavim onaj dw333 sa attachmenta ali nista nece dvd da procita disk. Rezao sam na sve nacine. Ako neko zna siguran nacin da se prevari dvd neka pise.

Kupio sam dw333,i sve je ok,funkcionise sto se tice pustanja filmova.Problem je u tuneru, koji nece da radi na televizoru.Isprobavao sam na par televizora i samo je na jednom radilo, i to na nekom starijem, na novijim nije hteo. Molio bih ako neko zna da mi kaze sta je problem,jer u dvd-u ili tv-u?P.S. Kada sam povezao na zvucnike, tuner je radio bez problema!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno