ima-li-koga-tu
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.09.2003
- Poena
- 680
kupio sam shockwave dw 333 player i prvi utisci su da moze i da se zaobidje pri kupovini. mozda on svojom garancijom od dve godine u comtrade-u i ima neki hardwerski kvalitet ali softwerom ne zasluzuje previse paznje.
titl je beo i OK velicine. sa mojim kupljenim playerom original fmw je imao jako mali titl na divx-u ali sam resio kada sam uradio update firmwarea sa sajta www.shockwave.co.yu.
ima blagi outline, prem da mi nije jasno zasto se ne stavlja zuti titl kao defalt, jer je makar meni lakse da ga citam.
player ima problema sa kodecima nekih filmovima (ali retko, jako), nisam proveravao koji su kodeci, ali je tu verujem kao i ostali. znaci ne zaostaje. uglavnom cita sve.
taj deo mu je pristojan, medjutim ima velike probleme sa titlovima. cesto nece da ih sinhronizuje sa fimom. mozda cak i precesto. inace titl je ok, proban na BS playeru.
titlovi su uglavnom u ovom formatu koje nece da sinhronizuje
{274}{370}OK, još jednom. Od poèetka.|Šesti, u redu?
{372}{441}Jedan, dva, tri, èetiri. Jedan, dva...
{1757}{1849}Život je hodanje po žici.|Sve drugo je èekanje.
{1867}{1964}- To je vrlo teatralno, Joe.|- Da, znam.
{1966}{2043}- Jesi li to ti smislio?|- Volio bih da jesam.
{2054}{2116}- Sviða ti se?|- Pa, dobro je.
{2181}{2217}Poènimo!
nije problem samo formata titla, jer iste ovakve na nekim filmovima cita OK. nisam se pozabavio time pa ne znam gde brlja i zasto. cita nasa slova uredno. verujem da titl mora da bude u istom folderu, ali ne istog naziva. ako ne mora, ja nisam provalio kako se ucitava.
daljinac je "ugaoni" tj. nije bas snazan, mora da se uperi u player. zvuk mi se cini OK, prem da sam ga samo slusao na TVu.
u pakovanju se dobija kabl za povezivanje sa TVom, kabl za fm antenu, kabl za am antenu sa antenom, daljinac i bakterije.
od uputstva se dobija dobra volja, tj. nikakvo uputstvo nisam dobio (sto milsim da nije ni u skladu sa zakonom
) pa moram da lutam onim tasterima ko lud da provalim kako se recimo memorisu stanice. a player sam po sebi nije bas naj u reakciji pritiska na dugme daljinskog, pa kada kucate stanice ili cekate neku reakciju ima onaj lag koji vas uvek zezne.
kada bi neko malo sredio firmware bio bi to pristojan player.

titl je beo i OK velicine. sa mojim kupljenim playerom original fmw je imao jako mali titl na divx-u ali sam resio kada sam uradio update firmwarea sa sajta www.shockwave.co.yu.
ima blagi outline, prem da mi nije jasno zasto se ne stavlja zuti titl kao defalt, jer je makar meni lakse da ga citam.
player ima problema sa kodecima nekih filmovima (ali retko, jako), nisam proveravao koji su kodeci, ali je tu verujem kao i ostali. znaci ne zaostaje. uglavnom cita sve.
taj deo mu je pristojan, medjutim ima velike probleme sa titlovima. cesto nece da ih sinhronizuje sa fimom. mozda cak i precesto. inace titl je ok, proban na BS playeru.
titlovi su uglavnom u ovom formatu koje nece da sinhronizuje
{274}{370}OK, još jednom. Od poèetka.|Šesti, u redu?
{372}{441}Jedan, dva, tri, èetiri. Jedan, dva...
{1757}{1849}Život je hodanje po žici.|Sve drugo je èekanje.
{1867}{1964}- To je vrlo teatralno, Joe.|- Da, znam.
{1966}{2043}- Jesi li to ti smislio?|- Volio bih da jesam.
{2054}{2116}- Sviða ti se?|- Pa, dobro je.
{2181}{2217}Poènimo!
nije problem samo formata titla, jer iste ovakve na nekim filmovima cita OK. nisam se pozabavio time pa ne znam gde brlja i zasto. cita nasa slova uredno. verujem da titl mora da bude u istom folderu, ali ne istog naziva. ako ne mora, ja nisam provalio kako se ucitava.
daljinac je "ugaoni" tj. nije bas snazan, mora da se uperi u player. zvuk mi se cini OK, prem da sam ga samo slusao na TVu.
u pakovanju se dobija kabl za povezivanje sa TVom, kabl za fm antenu, kabl za am antenu sa antenom, daljinac i bakterije.
od uputstva se dobija dobra volja, tj. nikakvo uputstvo nisam dobio (sto milsim da nije ni u skladu sa zakonom
kada bi neko malo sredio firmware bio bi to pristojan player.