Šta je novo?

shkole rachunara u BG

3MAJ86

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
649
sada upisah fax => imam dosta slobodnog vremena, pa se razmishljam da upishem shkolu rachunara.

konkretno me interesuje c++ programiranje. radim to vetj neko vreme, i znam osnovne stvari, pa me interesuje da li mislite da je shkola dobar izbor ili da se drzhim knjiga i samostalnog uchenja?

da li mislite da u BG ima ozbiljna shkola rachunara, ili je sve to samo otimanje para? preporuchite neku.

konkretno gledao sam site microNET shkole, i njihove ponude mi deluju dosta primamljivo... da li je neko imao iskustva sa njima ranije?
da li diplome koje se dobiju nakon shto se polozhi test na kraju kursa znache neshto prilikom konkurisanja na neko radno mesto kasnije?

konkretno kod microNET-a sam video kurs koji se zove "programiranje poslovnog softvera..."
da li neko zna shta ovo podrazumeva?

znam da postavljam brdo pitanja, ali jednostavno nisu male parice koje sam spreman da ulozhim, pa zhelim da vidim vasha mishljenja, pogotovu shto pretpostavljam da ovde ima ljudi koji imaju iskustva shto se toga tiche.

thanx upfront...

Kratko i jasno :) : batali... i knjigu (i internet) u shake... ;)

ja sam upravo isao u micronet na qrs c++ za pocetnike ili tako nesto
Iskreno ne preporucujem nikom da ide na to :) nisam ni nista naucio a ni dan danas nisam dobio diplomu :( nazalost

ok, hvala ljudi! :)
definitivno sam se odluchio... grejanje stolice i internet linije :)

Bolje uci kuci, na netu imas odlicne guideove za sve. A i niko te nece ometati dok slusas symphony x :)

E da, i nadji neku ideju, fokusirani cilj, nesto sto hoces da isprogramiras ili naucis, to ce te mnogo bolje motivisati nego ako samo hoces da ucis cpp u globalu (siroko). Nadam se da razumes sta hocu da kazem :)

Poslednja izmena:
killyg0r je napisao(la):
ja sam upravo isao u micronet na qrs c++ za pocetnike ili tako nesto
Iskreno ne preporucujem nikom da ide na to :) nisam ni nista naucio a ni dan danas nisam dobio diplomu :( nazalost
Pa kako da dobijes diplomu kad nisi nista naucio? :d

Nazad
Vrh Dno