Kissme1
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2010
- Poena
- 200
Imam problem sa plocom "Gigabyte Ga-8ipe1000" naime usb portovi su na racunaru radili uvek normalno .. I onda sam hteo da instaliram windows 7 da malo osvezim racunar i da vidim kako ce da radi.. E onda se pojavio problem posto nije napravljen drajver za muzicku za windows 7 pa sam onda instalirao xp nazad i od tada usb nece da radi .. Nekad mish i flesh svetle ali nece da rade odnosno windows ne reaguje ama bas nikako .. A nekada jednostavno nece ni da svetle .. Tacnije mish recimo uvek svetli dok usb svetli samo nekada... Pokusao sam i da vratim widnows 7 na komp ali ista prica .. Ne znam sta da radim pokusao sam i napojnu da zamenim .. Dacu i ostatak konfiguracije mozda je nesto od toga povezano mada ne vidim kako .. Intel 3.0Ghz , 3x 512mb ddr1 400mhz , Maxtor 80gb , Ati Radeon 9550 256mb/128bit-a , Napajanje 550w msi , DVD-RW .. Pokusavao sam i da upalim u biosu neke opcije ali nista.. takodje sam pokusavao i da stavim na fabricka podesavanja u biosu ali opet isto.. Ako neko moze neka pomaga da predlog .. Hvala