Šta je novo?

ShellShock 2: Blood Trails

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Pojavio se, btw...pa ko zeli, nek isproba.Vijetnam, sa nekim horor elementima izgleda...Charli-Zombiji? :D

2ntfl90.jpg

Published by: Eidos Interactive
Developed by: Rebellion
Genre: First-Person Shooter

Trejler: http://pc.ign.com/dor/objects/14238148/shellshock-2/videos/shellshock2_mirror_093008.html

At the height of the Vietnam War, a covert ops cargo plane carrying a top-secret consignment known only as 'Whiteknight' is lost over the deepest, uncharted jungles. Special Ops soldiers are immediately dispatched to the scene to retrieve the top secret shipment and one-by-one they disappear without a trace ... until one month later, one of them suddenly walks out of the jungle. Crazed and deranged, something in the jungle had ripped out his humanity, poisoning his soul. Something in the darkness had driven him mad ... and followed him out. Taking the first-person war game and turning it on its head, Shellshock 2: Blood Trails places you in a war where fear takes on a whole new meaning.

msyvdh.jpg

vo0mex.jpg

2vaf9t4.jpg

probao sam igru malopre na nekih 5 min, ono zasad nije loša, videčmo sutra...

javi utiske obavezno, ne skida mi se neki ultimate trash

System Requirements

o OS: Windows Vista® / XP
o Processor: Dual Core processor recommended 3GHz or higher single core processor!!!!!!
o Memory: 1GB RAM (XP)/2GB RAM (Vista)
o Graphics: 256MB, Shader model 3+ (GeForce 7600+, ATI Radeon 1800+)
o DirectX Version: 9 (works on 10 but not specifically supported)
o Hard Drive: 8GB
o Sound: Dolby 2.1

Dobar sys req :)

Poslednja izmena:
Ja skinuo za Xbox, poznat mi naziv - Shellshock, kapiram da je prvi bio koliko toliko popularan. Krenuo da igram, izgleda i radi kao igra iz 2005. Možda je kasnije dobra, ali iako nisam imao ne znam kakva očekivanja, prilično sam se smorio za prvih 10 minuta. Napucavanje krš, fizika krš, nivo oštećenja na objektima nula, grafika u najboljem slučaju prosek - samo je AI solidan.

A najjace je sto je prvu igru, koja je bila tezak krz, uradila Guerrila, koja je upravo zavrsila Killzone 2. :)

Nije ni Djokovic pre par godina bio 3. na svetu.

Ne izgleda lose videcemo sta ce da bude :banana:

meni je ono igra ok, ništa posebno, ja je imam za xbox, videćemo još

izgleda zanimljivo na skrinovima,jos kad bih mogao da je pokrenem... :(

Nekako mi je sva usporena igra, mnogo se vuce. Zanimljivo mi je borba prsa u prsa kada treba da se kucaju slova koja se prikazuju, nadam se da nece biti visse od 5 slova :).

Au, bezh'te od ovoga ako boga znate. :D
Slazhem se byMaxom. Ako vam je stalo do Vietnam tematike, instalirajte Vietcong/exp koji je mnogo zanimljiviji. Tu su negde i po grafici. :d

Inache, jedan mala glupost oko graf. podeshanja. Ako stavim recimo Visual Detail na High, automatski mi odchekira Fullscreen Effects u advanced options. Znachi ne mozhe i jedno i drugo, mora da se odluchi (slatke muke, jer grafika ubija kolko je dobra :D). 3. shot je sa Visual Detail na High. :smoke::d

Shellshock 2 2009-02-11 23-43-35-20.jpgShellshock 2 2009-02-11 23-44-25-78.jpgShellshock 2 2009-02-11 23-45-01-26.jpgShellshock 2 2009-02-11 23-45-54-54.jpg

P.S. 1. deo mi se kolko-tolko svideo, igrao davno na PS2 i bio je iz 3. lica.

[YOUTUBE]Qi-tYHy332A[/YOUTUBE]

Kada cekiras opciju Visual Detail na High, tacno je da iskluci ali mozes ponovo da je ukljucis.
d9366c4e5a.jpg

Pozdrav.

izgleda zanimljivo na skrinovima,jos kad bih mogao da je pokrenem... :(
Nešto imam utisak da je možda i bolje što ne možeš da je pokreneš. :d

Inače igrao sam prvi deo i mogu reći da je bio krš jadni.

Ovo je takvo loše, obrisao sam posle 2 min. "igranja".

Nešto imam utisak da je možda i bolje što ne možeš da je pokreneš. :d

Inače igrao sam prvi deo i mogu reći da je bio krš jadni.

pa citajuci vase postove,mozda je i stvarno bolje sto ne mogu da je pokrenem,mozda bi ovo bilo jos jedno razocarenje u nizu.
:wave:

Skroz ok igra nema vise ljudi biranja mora da se igra ovo sto izadje vidite da svaki treci:banana: mesec izlazi nesto.:banana:

Poslednja izmena:
Ja sam upravo porucio u prodavnici pa dok stigne nadam se da nije tolki krs pogledao sam gameplay na youtubu deluje igrivo.

Igra je tako tako. Od 1 do 10, nategnuto 6 i vrlo je kratka, za dva popodneva stigao do kraja, sad na kraju nasrce neka gomila pobesnjelih kreatura nemam pojma ima li toj navali kraja ili je neka fora u pitanju. U svakom slucaju ko ima nesto pametnije da igra bolje da ovo preskoci.

Da li je moguce da je ova igra toliko zahtevna da meni framerate ide oko 30 a cesto pada i na 20-ak??? Grafika izgleda ocajno ili meni ne mogu da se ukljuce one fullscreen efekat opcije? Ako ide ovako jadno a nemam ukljucene te opcije, sta ce tek da bude kad ih ukljucim...:trust: Sve u svemu igra je bezveze ali opet moze da se igra.

Da li je moguce da je ova igra toliko zahtevna da meni framerate ide oko 30 a cesto pada i na 20-ak??? Grafika izgleda ocajno ili meni ne mogu da se ukljuce one fullscreen efekat opcije? Ako ide ovako jadno a nemam ukljucene te opcije, sta ce tek da bude kad ih ukljucim...:trust: Sve u svemu igra je bezveze ali opet moze da se igra.

imamo slican komp meni igra leti sve na max ne znam sta je problem kod tebe:banana:

Bezveze igra, nista posebno. Ima dosta krvi i nasilja ali je sama akcija nekako suplja. Podseca me na soldier of fortune 3.

Upravo sam probao igru i bicu kratak za mene je ova igra djubre.Znaci ako bas nemate sta da igrate probajte u suprotnom propustiti slobodno.

Usled nedostatka ičeg boljeg može da prođe,ali je ne bih preporučio na duže staze jer vrlo brzo postaje dosadna i sem što ima puno krvi i nasilja kao što je već napisano nema šta drugo da pruži.:trust:

Vi još uvek raspravljate o ovom trashu?????:zgran::zgran::zgran:

Znači čim sam čuo da je radnja u Vijetnamu gde se boriš protiv horda zombija znao sam da je trash mrtvi, a još i prethodno iskustvo sa prvim delom. Moja preporuka igra vam se neki dobar FPS, obrnite COD 4 još koji put.

Poslednja izmena:
Pa, i u CoD4 su horde zombija... :d :p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno