einstein je napisao(la):mada sam video na mobilnisvet.com sam video da je neki cuo za otkljucavanje i da ce naci, pa ce se valjda naci resenje. Sto se tice fajlova card reader rules. Inace sharp bas hocu zbog ekrana i kamere.
deky je napisao(la):Onda ne mozes da pogresis, taj telefon je sto se tice kamere i display-a jedan od najboljih..... i jos jedna stvar...trenutno drzi cenu oko 155 tako da ga uzmi sto pre, jer nece jos dugo........ inace cena u evropi za njega je ~600eu![]()
deky je napisao(la):Imam doticni, nabrojacu ti dobre i lose osobine. ...
AyS^ je napisao(la):600$ je cena,a i zasto bi iko normalan "preko" dao te pare za takav telefon koji je potpuno ogranicen glupostima koje ni jedan drugi telefon nema...kad za te iste pare moze da uzme 5x bolji bilo koji drugi telefon sa 2mpx i jos da ustedi pare ? izgled nema,izdrzhljivost nema(plastika je)...o softweru da i ne govorim...funkcije =0,ima dobar veliki display,kameru...i to mozda dobru,jer nisam video slike direktno sa njega ali opet...600$ preterali su,tih 150 je cak i plafon koji mogu da izvuku za njega,K750i ga i po brzini i po funkcijama i po kvalitetu kamere jede za doruchak :smash:
RUS je napisao(la):Da li može da pušta mpeg4? Ako može da li može da rotira prikaz pa da prikaz bude preko celog ekrana?
Pozdrav
deky je napisao(la):Hm, aj sad jedno po jedno.... "izgled nema"??? Odakle ti mozga da raspravljas o ukusima? :trust: . Druga stvar ja licno mislim da je k750 izuzetno ruzan telefon... ali opet to je stvar ukusa, znaci ne vredi raspravljati. "Izdrzljivost nema, plastika je"??? Pa sta, znaci svaki telefon koji je izdradjen od plastike je krs??(90% telefona, ukljucujuci i tvoje cenjene SE i nokie). Da si malo radio sa njim, kao naprimer i sa gx30 skapirao bi sta znaci kvalitetno izradjen telefon, ne krckaju i nepuckaju kao mnoge nokie... "Funkcije=0"?? Sta to znaci? Tel ima 2mpx kameru, 320x240 pixela extra kvalitetan ekran, mp3 reprodukciju, sta tome fali? Jeste ima ogranicenu upotrebnu vrednost bt-a pa sta? Ako to nije prioritet card reader sve resava......"kameru...i to mozda dobru,jer nisam video slike direktno sa njega ali opet" ---------->"K750i ga i po .......................i po kvalitetu kamere jede za doruchak" Cekaj prvo kazes da nesto nisi video, a onda tvrdis da je nesto drugo bolje od toga sto nisi video? :trust: Jel si ti ozbiljan? Iz mog prvog posta mozes da vidis da sam ja VIDEO slike sa oba tel-a na kompu, ne pricam glusposti........I poslednje napolju niko ne drzi cenu tog telefona bez razloga..... ali da se ovo ne pretvori u prepucavanje zelim svima da preporucim (koji su zainteresovani za ovaj tel) da prvo procackaju malo i da vide telefon pre nego sto kupe, i onda ce shvatiti o cemu sve vreme govorim..... poz! :wave:
deky je napisao(la):p.s. ajse posto si trazio 8910i..... javi se na pm, imam lika koji prodaje ocuvan![]()
izvinjavam se za offtopic.....
AyS^ je napisao(la):zasto branis telefon koji si mi nudio u zamenu za k750i ?![]()
einstein je napisao(la):E pa kupio sam Sharp. Za sada su utisci veoma dobri. Kupio sam karticu od 1GB pa cemo da vidimo kako ce da ide. Jos nisam prebacio slike na komp da vidim slike ali cu i to ubrzo da uradim pa javljam kakve su.
einstein je napisao(la):Ma sad pokusavam da nadjem drugi software koji ce da podrzava bluetooth kako treba pa da ga fleshnem(nije mi to mnogo bitno al moze da posluzi kad neko hoce da mi presnimi sliku). Inace gde ima da se nadje kabl?
einstein je napisao(la):Kako da pustim video (i koji video podrzava) sa kartice?
Srdjan je napisao(la):Pa koje melodije moze da pusti kao zvono kad mp3 ne moze? Kako se ponasa sa prijemom signala i kakav je u oblastima gde je signal los? Jeli ga povezao ko sa racunarom, da li to uopste moze i sa kojim programima?
deky je napisao(la):Udjes u videos----> my videos-----> options-----> switch to memory card i to je to, naravno na kartici moras da imas folder VIDEO(s) iz koga telefon cita video klipove, on sam pravi svoj raspored foldera na kartici, a to mozes da zavrsis prostim formatiranjem kartice.....![]()
Inace ja pustam 3gp...... sa drugima se nisam zezao, a iskreno nisam ni imao nesto vremena.....
einstein je napisao(la):ali ja sam kompresovao kristijana i nisam uspeo da ga pustim (fajl je velicine 2MB)
AyS^ je napisao(la):ah,taj sharp :smoke:
einstein je napisao(la):Pa 3gp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari