Šta je novo?

Sharp Tm200

einstein

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
660
Sta mislite o ovom telefonu? Da li ga neko ima ili zna sta o njemu iz iskustva? Sta mislite da li ima neki telefon za slicne pare koji ima takvu kameru?

Da li mogu da se nabudze neke druge sluske ove sto imam su ocajne (u odnosu na senheiser sa iRiver-a)? Da li postoji neki adapter? Inace mi se cini da ima pristojan zvuk cak je bolji sa zvucnika nego sa sluski sem sto nije stereo.
Provalio sam da je mnogo dobar hands-free. Sta mislite o njemu. Ranije ga nisam koristio ali jemnogo dobra fora posto mnogo lepo cujes sagovornika(nemas smetnje sa strane)

einstein je napisao(la):
Da li mogu da se nabudze neke druge sluske ove sto imam su ocajne (u odnosu na senheiser sa iRiver-a)? Da li postoji neki adapter? Inace mi se cini da ima pristojan zvuk cak je bolji sa zvucnika nego sa sluski sem sto nije stereo.
Provalio sam da je mnogo dobar hands-free. Sta mislite o njemu. Ranije ga nisam koristio ali jemnogo dobra fora posto mnogo lepo cujes sagovornika(nemas smetnje sa strane)

Za handsfree postoji fazon, odneo sam moj kod ortaka koji se zeza sa elektronikom i on mi je iznad handsfree-ja stavio onaj zenski 3.5 mm jack, i sad mogu da koristim koje god mi sluske padnu napamet i plus handsfree radi bez problema ,)
p.s. Ako te zanima slika mogu veceras da postavim....

Sharp inace pravi displeje i kamere i za druge proizvodjace mob.tel.Nokia je u svoj extra skup model 8800 upravo ugradila "najbolji" Sharpov displej.Naravno da u ovom trenutku tesko da nadjete bolji displej na nekom mob.tel.osim TM200,jer ih Sharp pravi najbolje,provereno!!!!

Sto se tice adaptera probao sam i ****** je, ladno mi se cini kao da je mono zvuk preko njega, losiji nego sa ovim shit slusalicama. Deky, da li bi mogao i meni to nekako da sredis kolko bi kostalo i dal iam negde da se kupe sluske za fon ako ne uspe?

einstein je napisao(la):
Sto se tice adaptera probao sam i ****** je, ladno mi se cini kao da je mono zvuk preko njega, losiji nego sa ovim shit slusalicama. Deky, da li bi mogao i meni to nekako da sredis kolko bi kostalo i dal iam negde da se kupe sluske za fon ako ne uspe?

Pazi mogu da vidim sa ortakom kad je slobodan pa da odemo do njega da ti on to sredi, a za placanje mislim da ce ti traziti samo da mu kupis milku od 200gr :p , a sto se tice novih ne znam gde mogu da se nabave nove.... mada ne verujem da moze da neuspe, momak je keva za modovanje tog tipa ,)

Nazad
Vrh Dno